Hoppsan..

Nu verkar det som att det ville släppa med förkylning och feber. Förra gången var jag sängliggande i en hel vecka, nu var det bara tre dagar, hejja! 
 
Idag har jag försökt aktivera mig själv genom att greja på här hemma lite, igår plockade jag ur diskmaskinen och blev helt slut... så en mjukstart innan jobbet behövdes mer än väl. Så idag hämtade jag posten och plockade lite grejer. Jag insåg snabbt att det gick bra så imorgon går jag tillbaka till jobbet! 
 
Mormor kom över en snabbis för att hämta tillbaka verktyg som vi lånat under flytten. Hon passade på att kika runt i lägenheten och bjuda in oss på påskmiddag. Hon tyckte att lägenheten var fin. När soffan kommer blir det inflyttningsfika! 
Simon som jobbat natt klev upp en stund innan mamma kom med Corrinda och Jamie. Hon skulle hämta hem två skrivbord, som tagit plats i vårt förråd, till Trixie och Lovelia som var sugna på nya. De tittade såklart runt lite de med innan jag och Corrinda bar ner det första skrivbordet. Mamma hade trott att hon skulle få plats med båda skrivborden i bilen trots att jag trodde tvärt om ;) Ett skrivbord gick in alldeles utmärkt, men om hon ville ha Jamie med sig hem så fick hon åka två vändor. Jag och Simon var bjudna på middag hos Simons farmor och farfar, så mamma fick en extranyckel så hon kunde hämta det andra skrivbordet senare på kvällen. 
Middagen var som vanligt mycket trevligt. Vi hjälpte till med tunga lådor som skulle upp i lägenheten och sen fick vi skjuts hem. På parkeringen står mamma och Petra. Vi tackar Simons farfar som åker och får sen förklarat att mammas bli har dött... 
Hepp. 
Skrivbordet hade de fått ner men när de sen skulle åka ville inte mammas bil starta. Så de väntade på bärgningsbilen! 
Petra blev tvungen att åka och hämta mina syskon som tränade gymnastik, tror jag, så jag och Simon stannade med mamma. Bärgningsbilen kom på ett par minuter (för mig och Simon, mamma och Petra hade varit där en hel timme,) och lyfte på mammas bil. 
 
 
Jag vet att mamma är envis, hon fixar det mesta själv och det tar emot att behöva ringa efter hjälp. Men här fanns det helt uppenbart inte mycket att göra. Bilen ville helt enkelt inte starta. Trögt. 
Det gick smidigt och bra att backa upp bilen. Killen var supertrevlig och ordentlig. Men vad spelar det för roll när man ser sin egna bil bärgas iväg? 
 
 
Tur att jag och Simon kom så hon kunde värma sig hos oss medan hon väntade på snälla Petra som kom och hämtade henne! 
Hon var lite sur men hon vet att den tas väl omhand under natten. Hoppas nu bara att det inte är något större fel och att hon kan åka och hämta den redan imorgon! :D 
 

Så trött

Veckan som gått har varit så seg... jag har varit så trött att jag fått kämpa mig igenom dagarna. Veckan slutar med att jag åter igen ligger nerbäddad med feber... kroppen orkar inte med, jag fryser och jag är trött. Fyfan vad jag är trött på att vara sjuk nu... 


Jag bad Simon att flytta in vår tv i sovrummet så jag kan ligga i sägen och vänta ut febern med serier och filmer. Just nu tittar jag på let's dance :) 

Patricia brukar gnälla på mig och säga att jag alltid är sjuk eller förkyld när vi kommer på tacofredagarna. Jag har sagt att hon överdriver och bla bla men nu börjar jag hålla med henne.... jag är fan sjuk hela tiden! Orka! Jag är så trött på det...! 

Om jag ändå kunde bli riktigt jävla pissjuk så jag kunde åka till en läkare som säger "ja men du har ju den här rakarbajsarbacillen, ta den här medicinen så blir det bra." Men Nää jag är bara liiiite sjuk. 
Det är bra tur att sängen har kommit så jag kan dega i den... tänkt att vara sängliggande ett dygn utan säng! Nä det håller inte ;) så det var ju tur. 

Simon kopplade även in vårt ps3 så jag kan spela från sängen. Det var länge sedan jag spelade på konsol och jag är verkligen inte en van spelare så det tar alltid jättelång tid för mig att få in rätt teknik och klara av de olika uppgifterna. Simon är en naturbegåvning på ALLA spel och klarar allt jag inte klara av, på första försöket. Bra att ha när jag fastar hela tiden ;) 

Nu ska jag ta en till alvedon och dega framför F.R.I.E.N.D.S. Hoppas jag slipper ligga kvar här hela helgen... suck

Trevlig helg! 

Sängen

Äntligen har sängen kommit!! Som vi har längtat. 

Simon, hans mamma och brorsa plockade upp mig på stan efter jobbet och så körde vi raka vägen till MIO. Släpet vi skulle få låna var tillgängligt en halvtimme innan tiden vi fått så vi kunde plocka in vår säng med detsamma. Ett riktigt jäkla pussel blev det med alla delarna...
Vi köpte en kontinentalsäng på 180cm i bredd. Underbar att sova i men ett riktigt projekt att få upp ;) 
Kl 23 på kvällen var vi klara och la oss ner och bara njöt i ett par minuter. Vi slängde den förra sängen vi hade och har sovit på luftmadrass (som jag nämnt i tidigare inlägg) som funkade jättebra men ingenting slår en riktig säng! 
Nu står den uppe och vi är supernöjda och utvilade...!