Mys-stämning

hejsan!
Vi har lite nytt i vår lägenhet!
I alla hjärtans dag present av Simons mamma och brorsa så fick vi den här snygga dekorationen.


Lätt att hantera och en supermysig stämning. Simons mamma har en variant större och brorsan har samma storlek som vi, en ny favorit ;)
Sen gjorde vi ett litet impulsköp för ett tag sen. Vi har länge behövt ett nytt bord och stolar så det skaffade vi oss!

Kolla. vad fint! Jag är så nöjd! (från ikea såklart ;))
Det förra bordet var runt och tog så stort att man knappt fick plats, men nu är det inga problem :D
Det är så najs med nya saker ^^ man blir så glad!

Alla Hjärtans Dag

Dagen började med att Simon for upp ur sängen tidigt på morgonen. Han blev väckt av en hemsk mardröm och ville allt annat än lägga sig i sängen igen. Så vi klev upp och gjorde frukost. Vi funderade på vad vi skulle göra under dagen. Simon började jobba kl 16 men fram tills dess ville vi göra något tillsammans. Efter ett par funderingarna bestämde vi oss för att luncha på ChopChop och sen shoppa på Ikea! :D Det blev en sjukt mysig dag och vi hittade ett bord och fyra stolar som vi fick med oss hem ;) Vi har länge funderat på att köpa ett nytt bord. Bordet och stolarna vi hade innan är sen jag var liten och har börjat ramla isär. En stol gick i flera bitar när vår kompis satte sig på den. En annan föll ihop när jag lyfte den. Det var alltså mer än läge att köpa nytt. Dock har vi inte hunnit få ihop alla stolar än. Bordet och två av stolarna står uppe just nu.På kvällen kom min goda vän Mitta förbi. Vi hade bestämt att se Melodifestivalen och tjocka i oss chips ;)
 
Hon hade även med sig en present till mig! 
 
 
En Nalle Puh heliumballong! :D 
Haha jag älskar ballonger så det var en mer än perfekt present! 
Den hänger här i taket och är så fiin. 
Mello var rätt dåligt. Alltså jag har aldrig tyckt om mello egentligen, låtarna är rätt kassa för det mesta. Ibland kommer det en riktigt bra låt som jag lyssnar på men annars är det inte så bra. Underhållningen gillar jag, haha, jag har så dålig humor så det passar mig ;)
Men Mello är ändå något som jag vill se fast att jag inte tycker det är bra. Jag och Mitta diskuterade det att det är rätt typiskt oss, och säkert en hel del andra svenskar, att titta på Melodifestivalen trotts att vi inte tycker det är bra. Det har väl att göra med att man vill hänga med kan jag tro ;)
Efter Mello satt vi länge och pratade en massa skit. På tv visade de skidsport som vi inte alls var intresserade av, förutom när dem ramlade i backen...! 
 
Alltså fick jag en riktigt trevlig Alla hjärtans dag i år igen. Jag är inte en sån som spexar till det en massa utan jag tycker att det är alldeles perfekt om jag bara får ta det lugnt och spenderade dagen med personer som står mig nära <3
 
Nu är jag seeeg, jag ska se på tv och sen gå och lägga mig. Det är ju måndag så jag har en hel vecka jobb framför mig, dumt att börja den med för lite sömn ;) 
 

Pulka

Hej!
Mamma smsade mig imorse och frågade om jag ville följa med och åka pulka. Mitt spontana svar var nej, men efter lite fundering så bestämde jag mig för att följa med!
Jag har inte åkt pulka på flera år så det var bara på tiden att jag åkte ;) De flesta utav mina syskon följde med och så moster Petra, så vi var rätt många som åkte ;)


Vi hade så otroligt roligt och ingen skadade sig mer än ett litet blåmärke. Dock var det väldigt mycket folk där, och fler som stod mitt i backen och var i vägen än pulkaåkare... man blev lite lagom irriterad när man var tvungen att vänta i flera minuter bara på att folk skulle flytta på sig. Det borde finnas riktlinjer som visar var man får gå upp och vart man åker. För nu var det rätt kaos.


Men men, vi åkte tills vi lessnade. Man orkar ju inte springa upp för backen hur många gånger som helst ;)