Apr. 27, 2013

Våruppvisningen var rolig som vanligt ^^ jättekul att se Trixie och Novalie visa vad de kan! Det gör deras storasyster varm om det gamla gymnasthjärtat ^^
Jag vet inte vad som har hänt med mig men skolan tröttar ut mig alldeles för mycket! Därför orkar jag ingenting och bestämde tidigt på dagen att göra ingenting hela kvällen vilket jag oxå tänker göra, 39 dagar kvar, kämpa!!
Det var svårt att ta bilder på uppvisningen men jag har en på 7-9 års grupperna. Trixie är med på bilden, kan ni se henne? ;)

Våruppvisning

Hejsan!
Jag befinner mig just nu på Fyrishov och väntar ivrigt på att Våruppvisnigen ska börja! Det är en gymnastikuppvisning som alltid äger rum på våren ^^ Trixie och Novalie är med och visar! Ska bli kul att se!

Stora och små djur

Nu kan man säga att det är vår på riktigt! Idag såg jag en nyckelpiga (som kröp på mitt finger) och en igelkott som smög runt i rabatten framför ytterdörren! Det är samma igelkott som bodde hos oss förra sommaren! Så söt! Älskar igelkottar!
Senare på kvällen åkte jag hem till Simon och där fick vi gå en kort liten promenad med hans hund Molly och hans mormors hund Mimmi. De var helt galna och de sprang runt som galna höns så det var riktigt svårt att få en osuddig bild!
Nu blir det att se klart på let's dance!