Pluggar matte

Får kämpa på för att förstå någonting alls tills provet X) Just nu står det ganska stilla...
Men lite te och lugn musik kanske kan hjälpa mig lite :)Monday, bloody monday

Tja! Ny vecka igen då.

Min huvudvärk från igår höll i sig hela dagen idag med. Jag hade inte ont så, men jag kände av den i vågor hela dagen... Inte så kul. Men jag bet ihop och tog mig igenom dagen med ändast världens sämsta humör efter skolan ;)

Nu sitter jag och samlar krafter till att plugga till matteprovet vi har på onsdag. Sen måste jag gå igenom tyskaglosorna vi har till imorgon. Jag tycker inte att det är okej att ge oss 94 glosor till samma dag! :O Helt galet! Men jag har väldigt bra koll på dem så det borde inte bli några problem :)

Imorgon är det skridskor på idrotten... Roligare saker kunde man ju göra om jag säger så X)
Aja,
Haré King, shingeling!
J*vla huvudvärk

Blev inget stockholm för mig idag som det var planerat... :/ Jag vaknade med huvudvärk i morse och kunde inte följa med... Trist!
Istället gick jag och la mig igen och vaknade inte förrns runt 15 tiden ^^ Sen har jag bara suttit vid datan och inte gjort så mycket :) Huvudvärken är borta men jag känner mig fortfarande lite tung i huvudet när jag står upp.


Bara för att jag är så cool att jag har efterrätt till min frukost B-)
Inget fel med det, eller hur Justus? ;)Han tyckte nog att jag var lite knäpp när jag mms:ade den här bilden till honom :P
Det är väl normalt att dricka te, äta mackor och sedan en bit chokladkaka till frukost? :D