Min sista skiva

Igår var jag på den sista skivan innan jag tar studenten! Det är inte den sista som är men det var den sista för mig. 
Innan vi drog dit träffades vi tjejer och åt middag för att fira Maja som fyllde 19 år igår! Stort grattis! :D <3 
Sedan kom lite mer folk och peppade upp inför skivan. Temat för denna var "H". Klä ut sig till något som börjar på H lät lätt först men det var svårare än vad man trodde. Många utav tjejerna var Hårdrockare lixom min kille Simon. Någon var en Hippie och en annan var findus Hästkött ;) Jag velade mellan Hannah Montana och Hårdrockare och det slutade med något mittemellan! 
Kvällen var i alla fall jätterolig och nu tar jag igen krafter för att tagga de sista fem dagarna som är kvar innan studenten!
 

 
Tack till alla mina fina vänner som gör dessa kvällar till en utav de bästa!

Kampen 2013

I torsdags var det dags för den årliga kampen mellan min skola Katedral och Lundelskaskolan. Det är årets största händelse och båda skolorna taggar upp inför kampen flera veckor i förväg med träningar, säljning av t-shirts och peppfilmer och bilder! Mycket roligt! 
Första året jag gick på Katedral vann Lundelska och det andra året vann Katedral. Och i år vann Katedral igen! Woo! 
Jag läste senare på twitter att treorna på Katedral, de födda 94, är den första generationen att vara med om två vinster i rad sedan 90-talet! Grymt! 
 
Dagen började tidigt kl 8 på morgonen då hela Katedral samlades på stan för lite pepp och måla oss gula och röda, som är kattes färger. Sedan gick vi i en stor klump mot Lundelska med hejarramsor och rop!
Första grenen var dragkamp och sedan blev det fotboll. Katte vann båda de grenarna! Efter det gick de båda skolorna till Studenternas där resten av friidrottsgrenarna skulle äga rum. Där var det mycket musik, rop, och ramsor! Så himla bra drag och spänning! En otroligt rolig dag! Hoppas de här bilderna avspeglar lite utav den känslan som fanns hos oss som var där!
 
 
Asgrymt alla ni som deltog i kampen! Bättre lycka nästa år Skrapan ;)

Skylanders

Idag var jag helt ledig från skolan! Simon hade ett prov på dagen och sedan kom han hem till mig. Vi åt lunch och spelade skylanders! Vi suger ordentligt på det men vi tycker att det är riktigt kul!
Ikväll är det en skiva till som mina vänner ska på men jag stannar hemma och vilar upp mig ;) Blir nog en mysig filmkväll med Simon som vanligt!
Jag ska njuta av mina sista slappdagar som är kvar innan arbetslöshetens dörrar öppnas!