Min Jul

Hej!

Åh jag hade en alldeles underbar jul! Massa god mat, trevligt sällskap, jättebra presenter, mina presenter jag gav bort gav flera leenden. ^^ 
Jag firande jul tillsammans med min familj. Vi åt middag hemma hos min mormor och morfar tillsammans med mamma, alla mina syskon och moster Petra. Jamie blev sjuk under natten och låg mest i en soffa och sov, men han var med iaf :) 
 
 
 
 
 
Maten var som vanligt supergod och vi alla lämnade bordet några kilo tyngre ;) 

Kalle Anka är något som är ett måste att se i vår släkt. Fast att man kan varenda replik och sång! 
När Kalle var slut och all mat undanplockad åkte vi hem till mamma för att invänta tomten. 
 
 
Jag frågade om de trodde att tomten skulle komma till dem iår, eftersom att han bara kommer till  snälla barn. Men de var helt säkra på att han skulle komma! Bra det och tomten kom ju faktiskt så de har varit ett gäng supersnälla barn i år  ^^ 
Vi hade en aningen hipp tomte iår som bar solglasögon inomhus ;) 
 
 
När alla julklapparna var utdelade och tomten var redo att gå frågade vi som stod med kamerorna (jag själv, mamma och petra) ifall det var någon utav barnen som  ville ge  tomten en kram. Häpna blev vi när alla barnen reste sig och kramades!
 
 
Fina syskon <3 
 
Tanken var att jag skulle sova kvar hos mamma men med tanke på att Jamie var så sjuk så kändes det bättre för mig att åka hem och sova hemma. Så när Petra åkte hem fick jag skjuts av henne. 
Hemma väntade Simon med ett gäng julklappar  som jag fått utav hans släkt. Så vi hade en  andra "julafton" med presentutdelning tillsammans, typ mitt i natten ^^ 
 
Jag hade knappt önskat mig något till jul och jag hade nämnt ännu mindre till mina nära och kära. Men de känner mig tydligen väldigt bra för jag fick så otroligt mycket bra julklappar! :D 
En locktång, harry potter smycken och små stekpannor, för att bara nämna ett par få saker ;) 

Den 25:e åkte jag och Simon tillbaka hem till mamma för att  äta god middag!  Mormor, morfar och Petra kom också tillbaka. Det är en tradition som vi har haft länge. Så länge jag kommer ihåg så har vi ätit oxfilé med potatisgratäng, så även iår. Det är det gooooodaste som finns och ibland  kan jag komma på mig själv mitt på året att längta efter den maten ^^ 
 
Nu är julen över och snart väntar ett nytt år med spännande händelser!
Jag hoppas att ni hade en trevlig jul! 
 
GodJul och Gott Nytt år!
 

God Jul

Imorgon är det julafton. Dagen som man har fötberett sig på i en månad, om inte mer. Klapparna står redo, inslagna med snöre och etiketter. Snön lyser vit utanför fönstret. Barnen ligger förväntansfullt i sina sängar, dem försöker att vara så tysta de kan medan de lyssnar efter tomtens steg.

Imorgon kommer jag bli upplockad och hemkörd till min mormor och morfar. Där kommer jag möta resten utav min familj. Alla mina fina syskon som klätt sig så fint de bara kan. Dem kommer låtsas som att dem är tålmodiga, men egentligen kommer de sitta och undra när vi ska åka tillbaka hem till mamma. De har minsann lärt sig att tomten kommer strax efter att vi hunnit hem ;)
Jag ser verkligen fram emot julen. Jag längtar tills jag får se reaktionen från mina syskon när de öppnar sina presenter från mig. Jag längtar till den goda maten som min mormor lagar. Jag längtar till att få se mina syskons reaktion när tomten kommer.
Visst är relationen mellan barn och tomten spännande. Iallafall är den spännande hos familjen wetterholm. Hela året pratar dem om hur bra tomten är ioch vad dem längtar till jul. Hela julafton går åt till att vänta på tomten. Men så fort han tar det första steget innanför dörren så blir dem rädda och blyga ^^ Det är intressant hur omtyckt tomten är, sålänge han håller sitt avstånd. Självklart är jag inget undantag, när jag var barn var jag precis likadan ;) Tur att tomten är så snäll och förstående!
Nu ska jag låta mina ljusblå vila. Imorgon blir en lång och spännande dag.
Godnatt på er!
God Jul!

(Julkorten som jag och Simon fått från vå
ra familjer)

Julen är förberedd och klar!

 Hejsan!
 
Idag hade jag ett par mysiga timmar tillsammans med min fina vän etta. Både hon och jag hade presenter kvar att köpta till våra respektive, så hon plockade upp mig hemma och så for vi iväg. 
Hon hade ganska klart för sig vad hon ville köpa så det fixade vi först. Jag hade en endast ett hum. Mer som en idé. Men vi fick tag på en present som jag är sjukt nöjd över! såklart kan jag inte skriva vad vi köpte då risken finns att någon utav killarna läser här ;) Men det är riktigt bra presenter!
Vi åkte sedan hem till mig och slog in presenterna. Simon jobbar natt idag och var inte hemma. Etta skulle hem till sin kille så då passade det perfekt att hon slog in sin present hos mig, på så vis fick han ingen chans att tjuvkika ;)
Men nu ekar kontot men jag har istället en härlig hög med presenter som jag är så otroligt nöjd över! Det här är min första jul som jag har varit ordentligt förberedd och faktiskt haft råd med julklappar. Förra julen var det knappt så alla fick presenter. Jag vet att det inte alls handlar om bara presenter över julen. Men jag tycker att det är så kul att jag kan bidra med presenter till mina syskon och få dela glädjen med att se deras miner när de öppnar sin present. Förhoppningsvis blir dem ju glada och då kommer det kännas så bra att det var jag som gjorde att dem blev så nöjda!

Allt är nu inslaget och ligger i kassar redo att åka hem till mamma. Simons presenter ligger under granen ^^ 
Många har frågat mig hur jag och Simon ska göra med julfirandet. Vi båda kommer att fira hos våra egna familjer, precis som förra året. Ingen av oss känner oss redo för att inte fira tillsammans med sin egna familj så vi delar på oss tills vi känner att vi kan fira tillsammans. Då kanske vi firar vartannat år hos hans familj och vartannat med min. Men just nu blir det uppdelat. Vilket vi båda är helt okej med, det känns bäst för oss båda. Vi kommer ha tid på morgonen på julafton att fira lite tillsammans. Äta julfrukost och byta presenter. 
 
Jag är sjukt taggad inför jul nu. Bara ett få dagar kvar!
Stressa inte upp er för mycket inför julen nu. Ni har fortfarande tid. Julen handlar inte om att allt ska vara perfekt. Utan att man ska ta vara på det finaste man har här i världen, sin familj. 
 
 
Godnatt!