En helg, full med bra filmer :D

Okej, Etta och jag gick aldrig på Rock the Night. När vi kom fram hade det inte öppnat och det var nästan ingen där. Så vi blev så sjukt o taggade och gick till Burger King istället. Etta hade inte ätit någon middag, så hon fick sig en middag där medans jag tog en Milkshake ^^

Efter det gick vi åkte vi hem till mig och packade och åkte hem till Etta ;)
Vi köpte godis och dricka och tittade på film istället ^^
Det blev "Upp" och "Två Tigerbröder". Två riktigt bra filmer :) (Båda kom hemmifrån mig X) )

Upp: Mycket bra film ^^ Etta och jag grät sammanlagt tre gånger :) I början, mitten och slutet :)Två Tigerbröder: Ännu en gullig gråt film ^^ Två tigerungar som kommer på bort från varrandra i unga ålder. De möts i slutet som fullvuxna. Båda har blivit uppfostrade av männsikor. Men den ena tränas som cirkus artist. Medans den andra tränas till att döda.
En mycket bra film :)


På morgonen efter tittade vi också på Star Wars. Episod 1... tror jag. Håller inte riktigt koll på det där X)
Och jag tror att Etta tyckte att jag var en aning dum som inte kom på en helt uppenbar sak i filmen xD Till mitt försvar säger jag att det var tidigt på morgonen. Och att jag inte har koll på nått när jag tittar på film X)
Men de va mys :D

På lördags kväll, alltså igår, var jag hemma hos Manda. Pamma, Ella och Maja var också där ^^ Vi hade det mys och tittade på "Finding Neverland" och sen "Peter Pan"

Finding Neverland: En film som handlar om författaren som skrev Peter Pan. Om hur han fick insperation om att skriva den. Jätte bra film :) Och man gråter även till den ^^
Och Peter Pan har väll alla hört talas om? ;) Om pojken som aldrig blir vuxen.


Peter Pan är helt underbart bra! Skulle "Landet Ingenstans" finnas skulle jag villja åka dit ^^Oj vad jag lät som någon som gör recensioner på filmer :D Haha!
Men vill ni titta på en bra och sorglig film så kan jag rekomendera dem här! :D

Och som slutkläm så säger vi Grattis på Namnsdagen till Maria :D
Och till Corrinda som heter Maria i mellannamn :D

Nu ska jag avrunda det här inläget. Hejdå!

Rock the Night

Tjena Tjena!
Fredag idag då. Myys! Men det betyder också att det snart är slut på sportlovet för alla som bor häromkring... Inte kul. Då måste man börja gå upp tidigt igen ju! x)

Idag ska jag och Etta ner till Grand på Rock the Night! En spelning med tre olika band. Twilight District, Basement och Unit six ;) Ska bli roligt ^^

Och nu börjar några komma hem från fjällen också :D Nice! <3

Men nu ska jag dra X) Ha en fortsatt trevlig fredag! :D

En överraskning? Ja tack!

Jag älskar överraskningar ^^ Stora som små. Och nyss kom Patricia in med en ChaiLatte till mig som mamma hade gjort ^^ Jag blev glad!
Och imorse fick jag reda på att min mobil (som jag krascha för en vecka sen) var klar och redo för att hämtas :D
Så nu är mobilen tillbaka på sin plats igen ^^

Mitta kom hit igår runt 18 tiden :D Och hon hade också en överraskning åt mig ^^ Mötley Crües Självbiografi, The Dirt! :DSka försöka läsa den utan att sega så totalt som jag gör med många böcker X)
Och efter middagen nere på mitt rum så plockar hon fram en muffins. En muffins som kanska snabbt tog slut.^^

Mums!

Sedan promenerade vi ner till Ica och köpte en påse chips och en cola. Något som har blivit lite som en tradition när hon sover över här ^^ (Vilket inte är så ofta <3 ) Till chipsen köpte vi oxå dipp :D Jätte gott!
Väl hemma hos mig igen kopplade vi in Play Stationet till min tv inne på mitt rum ^^
Vi började lite smått med "Crazy Frog", sedan blev det "Harry Potter and the Ordet of the Phoenix" för hela slanten resten av kvällen/natten ^^ Vi klarade ut hela spelet :D Kanske inte det roligaste spelet men vi hade kul ändå ^^
Vi gick och la oss kl 5 på morgonen ;D Ganska starkt gjort x)

Tack för kvällen/natten sötis! <3