Jamie 5 år

Lilla skitungen Jamie fyllde hela 5 år i lördags! Skrutten
Den absolut yngsta Wetterholmaren börjar bli ganska stor nu. Jag ser honom fortfarande som 3 ;) 
Kalas blev det hemma hos mamma vid 14-tiden. Simon hade hjälpt sin pappa flytta en massa grejer så när klockan slog 14 hämtade jag honom utanför en pizzeria. Med pizza i knät (som var det första han åt på hela dagen) brummade vi hem till mamma och kom bara liiite försent. Fikat var inte slut som tur var! Tydligen ville Jamie inte ha någon tårta i år, istället blev det glass, frukt, bär, maränger och minimarshmallows. MUMS
 
Simon och jag gav Jamie en piratkikare och två vattenpistolsrör eller vad de nu heter. 
 
OUTRA BLAST Max Liquidator vattenblaster blå
 
När vi bodde hos mamma under midsommarhelgen ville vi ha vattenkrig och letade reda på vattenpistolerna de redan hade. Men alla vi hittade var trasiga, därför tyckte vi att han behövde nya ;) 
Piratkikaren var nog den bästa presenten, den stoppade han i byxorna och gick runt och var cool resten av kalaset <3
 
 
 
Patricia och hennes Simon hade köpt fotbollsmål och en fotboll i barnstorlek. Tyvärr kunde Patricias Simon inte vara med men jag hade ju min med mig. Och innan han visste vilket krångel det var att sätta ihop det så lovade han att han skulle göra det. När han öppnade lådan och plockade ut rör efter rör så ångrade han sig nog lite. Men nog fan fick han ihop två mål. Tror det tog honom över en timme! 
Och när målet var färdigt var det två cyklar som behövdes fixas. Men där fick Simon hjälp av Jamie ;) 
 
 
Även moster Petra och mamma hjälpte till. Sen var det dags att åka hem. Tur att Simon fikade ordentligt innan, annars hade han kanske inte orkat, hehe. 
 
Jamie fick en toppendag sa han och han verkade vara nöjd med presenterna. Fikat var gott det med ;) 
 
 
Grattis lilla älskade Jamie! 
 
 
 

Familjen Annorlunda - tillbakablick

Tydligen så går Familjen Annorlunda säsong 2 i repris på tv4 just nu. Varje dag 11.45 om jag inte minns fel. Alltså den säsongen som jag och min familj var med i Familjen Annorlunda!
 
Foto Linus Nilsson
 
Jag kunde såklart inte vänta med att se alla avsnitten med en gång så jag knappade in mig på tv4-play's hemsida och tittade igenom alla avsnitt med en gång! 
 
ALLA ÄR SÅ SMÅ!

Kolla småtjejerna. Idag kan man ju knappt kalla dem för småtjejer, men då var de pyttesmå! <3 
 
 2010  Trixie Novalie Lovelia
 
Trixie och Lovelia
Foto Linus Nilsson
 
Det var kul samtidigt som det var jobbigt att titta igenom alla avsnitt igen. Kul att se igen, men jobbigt att se sig själv! Jag såg bara trött och uttråkad ut hela tiden. Hade jag gjort om det idag hade jag tänkt mer på hur jag hade hållningen, hur jag såg ut i kameran och ja bara se mer pigg ut helt enkelt ;) Jag kommer ihåg att jag helst inte ville säga så mycket när jag och Patricia blev synkade tillsammans. Jag läspade ganska tydligt på den tiden, vilket jag var medveten om, och försökte alltid ta mig igenom en mening utan att använda bokstaven S. Inte så lätt när man försöker. Därför är jag sjukt stel och säger konstiga saker ibland när jag letar mig förbi ett ord som innehåller ett S. Hade jag gjort om det nu hade jag inte brytt mig. Jag vet inte om jag läspar. Ingen har påpekat det när jag frågar, kanske att jag läspar lite men förhoppningsvis inte lika mycket som förr. 
Men förutom mig då så var det kul att se. 
Förutom den där mannen som inte längre finns i våra liv. Men att se honom i tv berörde mig inte så mycket. Det var bara konstigt att se honom så glad och pratsam. För när han fortfarande bodde hos oss och kameran inte fanns i hans nylle så kan jag inte minnas att han var sådär pratglad och trevlig... sjukt va. 
 
Något som förvånar mig är att Corrinda nästan aldrig sa ett trevligt ord! Haha hon var fan sur för något HELA tiden! Surunge ;) 
 
Foto Linus Nilsson
 
Hon och Robert hade något väldigt otalat med varandra. De två bråkade med varandra hela tiden. Robert tyckte att det var kul att reta Corrinda och Corrinda blev skitsur för allt. Haha inte lätt att vara 9 år med en egen vilja ;) 
 
Foto Linus Nilsson
 
 
Foto Linus Nilsson
 
Om ni är nyfikna så ligger alla säsongen av Familjen Annorlunda på Tv4play. Gå och och titta!
Om vi fick frågan så skulle jag vilja vara med en gång till. Det var jätteroligt under inspelningen och allt vi fick göra och uppleva. Mycket har hänt sen vi var med i tv. Vi har blivit äldre, fler barn, färre vuxna. Svårigheter och otroliga minnen, bra som dåliga. Men något som är säkert är att samma kärlek finns kvar. I tv kanske det inte syntes. Men på tv vill man hellre visa jobbiga och tråkiga saker, som småsyskon som bråkar, än det som faktiskt är bra. Och vi hade det bra. Det har vi fortfarande! Vi har studer då vi sitter och skrattar tills tårarna sprutar. Vi har stunder då vi retas och jagar varandra i köket. Inte bara barnen, utan mamma med. Vi är en fantastisk familj och jag skulle aldrig vilja byta ut det vi har just nu!
 
 
 
 
 

Bästavän fyller år

Urk jag fortsätter att vara sjuk jag... hostan vill fanimej inte ge sig! 
Jag hostar så jag blir andfådd, jag har svårt att sova för att det kliar i halsen. Jag vaknar flera gånger om natten och bara hostar :( Jag har bytt till en annan hostmedecin nu, hjälper inte det blir det nog till ett besök hos farbror doktorn. 
Jag är iaf mycket piggar nu än vad jag var förra veckan. Förra veckan orkade jag knappt sitta upp. Den här veckan har jag orkat göra saker åtminstonde. Såklart har det ju varit dåligt väder så jag har inte varit ute så mycket... men jag har underhållit mig så gott jag kunnat!  

Som att åka och fira min barndomsvän jag känt forever and ever som fyllde 23 år i helgen!

 
Det bjöds på fika, tårta och gott sällskap. Tyvärr var det värdens sämsta väder över Uppsala hittils och det regnade och åskade med blixtar som slog ner lite här och var. En så nära att vi trodde den slog ner i familjens flaggstång! Läskigt. Men vi höll oss inne under det värsta vädret och fikade ^^ Matilda (födelsedagsbarnet) hade gjort en tipsrunda som alla gäster fick gå, som handlade om henne. Och låt mig säga såhär. Jag är otroligt duktig på att lyssna när folk pratar. Jag lyssnar, reflekterar och kommer med egna förslag och tankar. Men när det kommer till att komma ihåg saker alla säger till mig... nej, det går inte! Jag är så extremt dålig på att komma ihåg saker! Om någon berättar en sak för mig för andra eller tredje gången så känner jag igen det. Men om nån frågar mig hur många gånger han/hon har varit i England... Ja då vet jag att det är fler än 1 men färre är 10, så dålig haha! Nu var det alternativfrågor på den här tipsrundan, en del kunde jag och andra hade jag endast ett hum om. Men trots mitt dåliga minne lyckades jag och Simon (som var lag med mig) pricka 8 av 10 rätt! Inte helt dumt heh? ;) Bästa resultat var 9 av 10 så jag är stolt! 
När vädret sen bestämde sig för att det skulle vara uppehåll så passade vi på att spela kubb! Jag brukar vara rätt dålig men det gick över förväntat och vi vann en eller två gånger! 
Flera gäster stannade kvar och beställde pizza, men jag med min hosta visste att jag inte skulle orka så vi åkte hem. Jag ville gärna inte sitta där och hosta ner alla och dega ihop i en stol :( Fram till den här veckan har man nästan kunnat ställa klockan efter mitt hostande. Hosta framt ill kl 14 på dagen, uppehåll och sen börjar det igen vid 19.30 tiden. 
Men vi hade en jättetrevlig eftermiddag och jag tror födelsedagsbarnet hade det med ^^ Det är det viktigaste! 

Tack för en fin dag!