Men neeeeeeej! Vill inte vara sjuk!

Jahapp, nu har gått och dragit på sig någonting igen. Jag vaknade inatt med extrema smärtor i magen och mådde så illa att jag bara låg och vred mig i smärtor samtidigt som jag grät... Inte alls roligt. Idag är jag hur seg som helst, har ont i huvudet fram och tillbaka, har ont i halsen och i magen. Ligger jag ner en stund blir det bättre men ligger jag ner för länge blir det sämre igen.. SUCK! 
Jaja, får ta det lugnt och äta vänliga maträtter för magen så jag är piggare imorgon (söndag) och på måndag. Sista dagarna kvar innan jag flyttar vill jag inte ligga i sängen och må dåligt precis :( 

Välförtjänad vila

Idag han jag med ännu lite packning hemma hos mig innan vi åkte hem till Simon och packade alla hans grejer som tog betydligt kortare tid. Jag har hållt på i flera dar med mitt rum men hans grejer tog bara två timmar.. Hmm ;) har jag kanske lite för mycket saker? Haha!
Sedan deckade vi i soffan på kvällen framför en film och massa frukt och smält choklad! Mumma!
Imorgon blir det ännu mera chill. Då vi inte får nycklarna förrens på måndag så får vi några fler dar på oss att packa och känner därför att en dag ledigt inte skadar så mycket ;)

One shot only

Har lyssnat på den här låten ett antal gånger nu och tycker att det är dags för er som inte har upptäckt den och lyssna på den ni med ;)
Det är André Zuniga som precis har släppt denna singel. Och eftersom att han är tillsammans med min syrra och jag har lärt känna honom ganska bra så är han värdig en plats på bloggen ;)
 
One Shot Only av André Zuniga!