Måndag 25/10-10

Hejsan!

Seegis ^^ Igen, jag klagar på att det är så mörkt och kallt ute ;)
Imorse när jag skulle till bussen höll jag på att halka flera gånger! Det låg is på hela gatorna och jag va jätte rädd för att jag skulle halka... Och då va jag såklart tvungen att springa också eftersom att jag var försenad till bussen X) Min vanliga tur? Men som tur va så ramlade jag inte! :D Heja!

Usch igår var det så himla läskigt! :O
Jag skulle byta örhängen på Novalie. Och hon va jätte rädd för att det skulle göra ont och stod och krät och spännde sig så mycket att hon svimmade... :( Och föll som en trasdocka från stående till golvet. Jag han fånga henne så hon gjorde inte illa sig eller så men det var så sjukt läskigt! Usch jag fick verkligen panik! Jag skrek på mamma i full panik och ungefär samtidigt vaknar Novalie igen. Hon kom ju såklart inte ihåg någonting och hon mådde illa och var lite snurrig i huvudet sa hon. Hon var vit som ett lakan också... Gumman, usch va obehagligt det var!
Det var första gången jag någonsin såg någon svimma. Och det var min syster, i mina armar. Hoppas jag slipper sånt i framtiden!

Nu lämnar vi det tycker jag :)

Idag efter skolan åkte jag hem till Mitta ^^ Det var en mycket trevlig liten vistelse! Vi snackade och satt vid datorn i flera timmar innan jag åkte hem igen :)
Alltid lika underbart! Och vi är så supersociala att vi kan sitta med en varsin data i knät och fortfarande prata med varan! :D Nu blev ni impade va? ;)

En av många vackra och oseriösa bilder som finns på oss två! :DNu ska jag avrunda ;) Ni får ha det så bra!

Kram!

Slödag!

Hejsan!

Idag har det varit en otrolig slödag för mig :P har inte gjort ett skit! Eller jo jag passade lite barn under dagen men det är inte specielt mycket jobb. Jag satt bara framför tv:n och barnen roade sig själva :P

Nästa vecka är det sista veckan innan höstlovet! Härligt! :D Det ska bli så skönt med långledigt, sen händer det en massa saker också, vilket jag tycker ska bli jätte kul! :D För nu har ju jag bra suttit hemma två helger i rad...

Men men, så blir det ibland ;)

Så eftersom att ingenting har hänt mig så kan jag inte berätta något nytt för er tyvärr X) Haha!

Ni får en slöbild på mig som togs för ett tag sedan ;)Herrå!