Helgen

Hej!
 
Helgens väder var hur underbart som helst. Jag kunde gå ut i jeansjacka utan att bli kall! Naajs!
På lördagseftermiddagen gick jag och Simon ut och handlade lite innan vi åkte hem till en kompis senare på kvällen. Vi var ett par stycken som snackade en massa blaj, tittade på LoL och njöt av tända ljus under Earth Hour. Det var en mycket trevlig kväll. 
Men helt plötsligt slog ju klockan om en timme fram så vi fick brottom att komma hem med sista bussen. Vi trodde att den gick om en timme men istället gick dem om 15 min. hehe tur att folk hade bättre koll än vad jag hade ^^ 
 
Jag hade det jättetrevlig och jag längtar tills nästa gång vi ses! Jag har så kul med dessa människor!

 
 

Sol!

Hej!
 
Vilket underbart väder det har varit idag! Skinande sol, blå himmel och vindstilla. Fantastiskt!
Jag och Simon tog tillfället i akt och gick ner en sväng på stan. Jag velade länge ifall det skulle vara kallt i en jeansjacka. Det Såg ju varmt ut men man vet ju aldrig. Så jag tog en långärmad tröja och jeansjacka över och så  gick vi ut. Och det var ganska överdrivet med en långärmad kan jag säga. Jag hade kunnat gå i linne enbart. Idag var sommaren på besök!
Vi njöt i fulla drag och jag införskaffade mig strumpbyxor och hårsnoddar och sen tog vi den långa vägen hem med en varsin glass i handen. 
Så äntligen vågar man väl säga att våren är här för att stanna. 
Ikväll ska vi båda hem till en kompis och umgås. Vi ska se om vi kan boka biljetter till en festival  vi pratat om. Annars blir det nog bara häng och massor med snack. 
 
Nu är det  matlagningsdags!
Tack förresten för alla bra tips på maträtter.  Det var verkligen bra för jag har som sagt bara en del maträtter som jag kommer på när jag ska göra mat. Men tack vare er har jag en massa :D Så tack!
 
Ha en trevlig helg!

Första måltiden utomhus

Hej!
 
Idag hade jag en bokat tid en timme efter att jag slutade jobbet. Så jag smsade till min goe pojkvän Simon som mötte upp mig på stan och så sprang vi in på Ica och köpte pastasallad och satte oss vid ån och bara njööt av solen! Hur underbart som helst! Folk satt i bara linnen och solglasögon  längst hela ån. Jag själv satt i en tjocktröja och tyckte att livet var hur underbart som helst!
 
 
Ja ni ser ju hur solen lyser på bilden ^^
Sen var det till att springa hem och hoppa in i dushen för att sen springa iväg till bussen för att åka hem till mamma och ungarna på den återkommande tacofredagen! 
Man får inte missa den om man inte har en bra anledning. Förra veckan tittade vi ju på Frost så då kunde vi inte. Så idag kom jag iväg! Dock bara jag för Simon jobbar natt igen, som han gjort hela veckan. Han jobbar på Max på Arlanda för er som kanske inte har sett det än :) Han har olika tider som han jobbar och just den här veckan blev det natt. Så han sticker iväg runt kl 16 och kommer hem typ kl 03 på natten. Så hela veckan har han kommit hem sent och sen har jag klivit upp kl 7 på morgonen och gått till jobbet. Så vi har helt gått om varandra, hehe. Men i helgen är både han och jag lediga så då ska vi hänga en massa :D

Lite efterätt han man med hos mamma innan jag åkte hem igen. Jordgubbar, kesella med vaniljsmak och någont slags bröd som man doppar i choklad, mumma!
 
 
Ha en underbar helg i solen (förhoppningsvis) !