Gott Nytt År!

Orginellt va? ;)
Nyår idag. Årets sista dag. Sista gången vi skriver 2011, imorgon byter vi till 2012. Vart tog året vägen? Vad har jag gjort?
Året är slut men livet fortsätter som vanligt ;)

Jag är just nu med några tjejkompisar hemma hos Linn. Vi fixar och donar med både oss själva och med middagen! Ska bli så mysigt!

Hoppas alla som läser får ett otroligt mysigt slut på året!

Den här bloggposten innehåller nötkräm

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Notkram-575fotograf/UNICEF

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

Barn-och-notkramfotograf/UNICEF

 

Dagen den 28 december

God kväll på er!
shit idag sov jag bra länge!
Orsak? ; Corrinda sov hos en kompis inatt.
Det är en väldigt stor skillnad när hon är hemma och inte. När hon är hemma blir jag väckt runt 10-11 tiden ungefär ( och det är väldigt tidigt för att vara mig) men idag sov jag helt ostört fram till kl 14 ^_^
Det var faktiskt väldigt skönt. Jag har inga problem med att gå upp tidigare, det är faktiskt skönt att komma igång och ha en hel dag framför sig. Men det är själva grejen med att bli väckt som jag avskyr!

Men sen när jag kommit upp och ätit lite frukost och spelat lite wordfeud med mina föräldrar så hoppade jag snabbt in i duschen och skyndade mig att klä på mig och sprang sen till bussen för att hinna ner på stan och träffa tjejerna! Sanna, Maja, Linn och Amalia stod utanför h&m och väntade på mig. Vi gick till cafe' linne' och satt där och pratade och hade det mysigt länge!

Tog ingen bild då men ni kan få se mina supersnygga tights som jag har på mig som jag fick i julklapp! Och med dem avslutar jag inlägget lite randome ;)
Det lilla gröna längst ner på mitt ben är ett plåster. Jag råkade göra illa mig själv i duschen och det gjorde jätteont och blödde jättemycket! Och om man frågar alla småbarn så får man veta att all smärta går bort med ett plåster! ^_^