Jack har hittat sin hand

Hej! 

Lördag idag och Simon jobbar natthelg. Vilket betyder att han jobbar mellan ungefär 19-07. Han är då hemma till 7.30 och behöver då sova. Det blir alltså väldigt mycket ensamt för mig och Jack och väldigt lite tid för Simon att gosa med Jack. Men då klarar han av en veckas arbetstid på 3 nätter vilket gör att han blir ledig länge och då är det ju värt det! 

Idag åkte jag och Jack hem till en av mina närmaste vänner Etta för att hänga lite. Vi tog först en promenad i det fortfarande helt fantastiska vädret och sen bjöd Etta på fika på ett café i närheten av där hon bor. 

(null)

Och för första gången när vi varit ute med Jack så vaknade han när vi satte oss vid bordet. Men han var ju så glad så det var inga problem att fika med honom i famnen. 

Vi gick sen hem till Etta och pratade och gosade med Jack. Jag har känt Etta sen jag började högstadiet så att hon och Jack lär känna varandra är viktigt för mig <3 
Förhoppningsvis får vi barn i ungefär samma ålder om några år! 

(null)

Nu ska jag mysa med Jack i soffan tills det blir sovdags. 
Jack har hittat sin ena hand och tycker det är väldigt kul att suga på den. Är inte det lite tidigt för en 7 veckors gammal bebis? 

(null)

Hoppas ni får en fin fortsatt helg! 
barn - fika - livet - utveckling - vänner

Barnvagnsbio

Hej! 

Idag testade jag och Simon att gå på barnvagnsbio här i Uppsala. Det är i samma salonger som vanlig bio men anpassad så man kan ta med sina små bebisar och se en film. Lamporna lös svagt så man fortfarande kunde se i salongen och ljudet var lägre. Innan filmen började kom en ur personalen och frågade om vi ville ha en paus i filmen men vi och de andra tyckte inte att det behövdes. 

(null)

Jag tror att det var 5 små bebisar i salongen med föräldrar och det gnyddes och gnälldes lite då och då men verkligen inte så man blev störd. Eller jo i vanliga fall hade man ju blivit det men när man själv hade en liten med sig brydde man sig inte. Man vet ju att det är de små som bestämmer ;) 
Jack var nöjd nästan hela tiden. Han var lite hungrig och trött och när vi ordnat det sov han sig igenom större delen av filmen. 
Vi såg "First Man" och vi tyckte båda två att den var bra. Vi kommer helt klart att gå på fler barnvagnsbiografer! 

Efter filmen var klockan strax innan 14 och vi gick förbi Sandys som min syster Patricia jobbar på och tog en fika. Hon fick sin rast efter att hon serverat oss och satte sig ned hos oss och snackade en stund, mys. 

(null)

Så barnvagnsbio får helt klart tummen upp och jag rekommenderar er med små bebisar som vill gå på bio att ha koll på sf’s hemsida. Utbudet av filmen är ganska begränsat så det gäller att ha lite koll :) 

barnvagn - barnvagnsbio - bebis - bio

Vlogg- Fredag

Hej! 
 
Följer ni mig på youtube?

Det borde ni göra för att inte missa när jag lägger upp nya videor. Tycker ni att det är kul att läsa om min dag kanske ni tycker att det är roligt att faktiskt få se och höra mig "på riktigt." Jag tycker om att göra videor och kommer fortsätta så länge jag har någon som tittar. 

Här kommer en video som jag la upp i går kväll. 
 
 
Klicka här för att komma till min youtube-kanal.  
fredag - video - vlogg - youtube