Finbesök

I fredags träffade jag den här skiten igen!

 
Hon har bott i England de senaste halvåret och pluggat. I helgen var  första gången vi träffades och alltså... ja det var ju som om hon aldrig varit borta. Vi har ju såklart pratat över skype och skrivit med varandra så vi har ju inte varit helt off. 
Matilda är den vännen som jag alltid varit vän med. Sen vi var 3 och 4 år så har vi varit bästa vänner. Vi är lika dumma i huvudet och lika roliga hehe. 
Hon kom över till mig i fredags, hennes mobil dog på vägen och hon blev sen. Så jag tänkte att jag nog skulle hinna springa förbi affären. Hon skulle ju ändå ringa när hon var på ingång och då kunde jag förklara vägen. Bara det att jag inte visste att hennes mobil var död. Men så helt plötsligt skriver hon från sin padda att hon står utanför min dörr, jag står för tillfället inne på Coop, haha! Jag förklarade fumligt vägen via fb-chatten och hon mötte upp mig påvägen hem. Så typiskt. Vi har inte träffats på ett halvår och vi fuckar upp allting till att börja med. Vi bara skrattade såkart ;) 
Sen lagade vi tacos och snackade en massa. Eftersom att det fortfarande är nanowrimo och vi båda behövde skriva så förflyttade vi oss till vardagsrummet för att skriva brallorna av oss! 
Det slutade med att vi satt på golvet och tog extremt snygga bilder på oss själva!
 
 
Jaaa.... Hon är bäst! 
Vi fick faktiskt en del gjort och sen sa vi hejdå till varandra kl 3(!) på morgonen. Underbart! 
Den här människan kommer finnas vid min sida för alltid! Välkommen hem!
 

NaNoWriMo 2015

Vi har kommit igenom halva november och det är fortfarande helt okej väder ute. Det borde vara vinter men det är mer en tidig höst. Jag såg bilder på facebook från ett par år tillbaka och då var det en meter hög snö ute. Jag tycker att det är rätt spännande hur olikt allt kan vara från år till år. 
Iår gör jag även något som jag förra året hoppade över, nämligen NaNoWriMo. 
Ni ha kanske hört om det förut om ni läst min blogg under en längre tid ;) Det är en månad då man helt fokuserar på att skriva. Som förkortningen står för så är det 'National Novel Writing Month'. Målet är att man ska skriva en bok, en novel, en saga, en dagbok... ja vad som helst som innehåller text under November månad, målet dom har satt är 50.000 ord. Det är 1667 ord om dagen i 30 dagar. Kolla in deras hemsida om ni är nyfikna --->  NaNoWriMo
Det är ingen tävling, annat än mot sig själv, ingen kommer bedömma det man har skrivit. Man gör det helt för sin egen skull. 
 
Så det är vad jag gör just nu! Det är fjärde året jag gör det här, alla åren har jag klarat av att komma upp i 50k innan november är slut och jag tänker bannemej klara det i år med! 
Jag älskar att skriva! Och jag har så mycket idéer i huvudet att det är en ren fröjd att få skriva av sig och sätta ihop allting till en historia. 
Därför tycker jag att ni (kankse inte nu men nästa år) ska prova att skriva nanowrimo! Det är skitjobbigt, tar asmycket tid men är så jäkla roligt! 
 
 

Sjuk

Och så blev man sjuk igen då. Sämst.
Gick hela dagen idag och kände på mig att jag skulle bli sjuk så när jag kom hem var det bara till att bädda ner sig i soffan. Jag han titta på ett avsnitt av "Once upon a Time" sen somnade jag. Tror att jag har gränsfall på feber. Hosta och allmänt jätteseg är jag i varje fall... Trist. Hade hellre velat blir ordentligt jävla sjuk och sen bli frisk.
Jag fick i mig lite middag, en massa vatten och coldzyme. Fler vändor till köket orkade jag inte med.
Jag blir hemma i morgon, är inte alls pigg nog för att jobba. Sen får jag hoppas på att jag blir piggare. Orka vara sjuk liksom. Som tur är jobbar Simon helg och är hemma imorgon och på torsdag, så han kommer kunna ta hand om mig imorgon<3

Hoppas att ni får en fantastisk vecka!