Paketkalender

Iår var det nära att jag blev utan paketkalender. Min mormor tyckte att nu när jag är så stor att jag har flyttat hemifrån så är jag för stor för paketkalender. Jag höll inte med henne och hon, morfar, min moster och mamma var så fantastiska att de inte bara gjorde paket till min kalender, utan paket till Simon också! Aaw <3 Bästa!
Så Simon fick låna en paketkalender, som inte används av mina syskon, som nu sitter fantastiskt fint under min!
 
 
Väggarna var omöjliga att spika i så vi "återanväde" spikar som redan satt i dörren från den förra ägaren av lägenheten antagligen har gjort. Tack för det för det löste vårat lilla problem :) 
Jag kunde inte vänta med att få upp allt så vi stod igår och la/hänge alla de små paketen på plats så nu är det bara att vänta på att den första december ska komma.
 
 
Jag älskar min paketkalender. Den är så fantastikt fin och jag har haft den sen -96 tydligen! Det är min mormor som har gjort den (och alla andra kalendrar som mina syskon har). Hon är helt fantastisk som lyckas göra så otroligt fina kalendrar till alla!
Jag tycker även att det är så roligt att varje dag få öppna ett litet paket och se vad som döljs under papprena. Ibland ser man ju men det är ändå kul! Jag har vuxit upp med en paketkalender och det kommer bli svårt det året som jag blir utan en... Men det får ja ta då. Just nu får jag fortfarande vara liten och glädjas åt min kalender!
 

Jag klarade det!

Jag klarade av att skriva 50.000 ord på en månad! Jag klarade det verkligen!!

 
Yes! Känner mig så bra och oövervinnerlig just nu! Haha! Alltså känslar man får när man skriver in att man skrivit 50.000 ord på NanoWriMos hemsida och den lilla baren som visar hur långt man kommit går från blå till lila. Det är fantastiskt!
Jag är dock inte klar med boken. Jag är mitt i slutet så det kommer nog bli några tusen ord till innan jag är klar. Får se hur det går med det ;) Men huvudsaken är att jag klarade av att skriva 50.000 ord på en månad! 1.667 ord per dag! 30 dagar i sträck!
Fantastiskt. Klapp på axeln. 

Bra en massa babbel

Blev inge jobb idag. Mamma till barnen jag skulle sitta barnvakt till ringe runt lunch och talade om att ett utav barnen hade blivit sjuk och att hon besämt sig för att stanna hemma istället. Jobbigt :( 
Så jag har stannat hemma idag. 
Då hade man ju kunnat tänka sig att det var ett perfekt tillfälle att ta sig ned på stan och handla lite som vi har tänkt jag och killen :) Men jag har inte fått en lön som ska ha kommit så jag har fått ringa och smsa lite om den. Har inte fått svar än men det kommer. Annars blir det till att ringa konstant hela dagen imorgon. Jag har fått lönebeskedet men själva lönen måste ha fastnat eller krånglat någonstans på vägen. Ingenting att oroa sig för. jag förstår nu att det låter som att jag kanske har blivit lurad men så är inte fallet. Personen i fråga som annställde mig är en kompis till Simons pappa så det skulle vara dumt ;) Det har bara krånglat lite. Men imorgon ska vi komma iväg. Annars hinns det aldrig eftersom att jag börjar jobba ordentligt med Toy's R Us nästa vecka. 
Ja mer än så har jag inte att berätta just nu. Det står lite still på min inspirationsfront just nu. Det är lite trögt att få ett ordenligt blogginlägg att flyta på när man har köttat ner nästan 2 tusen ord utan stopp. Hehe. Om ni inte har läst det innan så skriver jag en novell för NaNoWriMo. Det håller bara på den här månaden ut så det betyder att det bara är några få dagar kvar. Men jag ligger i fas så jag är inte orolig för att jag inte kommer hinna. Känns riktigt bra! Men alltså lägger jag alla vettiga ord och allt intressant i boken och då blir det bara rappakalja i bloggen. Hepp så kan det gå. 
Vi får se om det händer mig något spännande som jag kan babbla om i ett annat inlägg ;)
 
 
 
Snart där...