Lördag, sista festivaldagen

Och jag sitter hemma och mår sämre än vad jag gjorde förr... Jag mår mer illa snabbare och äter alltså mindre och har också fått ont i halsen :( Jag misstänker någon av tjejerna som bodde i mitt tält på Peace and Love för tydligen går alla omkring och hostar och har ont i halsen ;) 
Men lördagen är sista dagen som artister spelar på festivalområdet men man beöver inte åka därifrån förrens kl 12 på söndagen. Och tanken är då att tjejerna ska stanna ikvar till på söndag så de slipper åka hem mitt i natten. 
 
Jag har några få enstaka bilder från mina tre dagar på Peace and Love som jag tänkte dela med er men de kommer  nog upp senare för jag måste ladda mobilen som de ligger på :) 
 

Nell och sis i sommarväder

Jag och Mitta var ute i Stordammen förra året och tog bilder! Älskar dem bilderna för jag kommer ihåg dagen som en skön, avslappnad och otroligt rolig dag! 
Och jag gillar bilderna så mycket att jag tycker de förtjänas att läggas upp fler än en gång! 
 

Hemma

Jag är otroligt ledsen att säga det men jag är hemma från Peace and Love...! :( 
I lördags började jag må illa och illamåendet blev bara värre och i tisdags hamnade jag i tältet och kunde inte röra mig eller äta. Illamåendet ville inte släppa och jag låg i tältet nästan hela tiden utan att kunna göra något åt det. Jag kände igen det sen förra gången jag hade det och då låg jag sjuk i över en vecka. Jag kände då att jag inte ville vara kvar och hörde av mig till pappa som kom och hämtade mig och skjutsade hem mig. 
Så himla tråkigt! Usch ville verkligen inte åka hem! Men jag ligger hellre hemma och är sjuk än i ett tält...
Men så är läget, jag får hoppas på bättre lycka nästa år.