Bilder på mina nya kläder!

Juste! Jag skulle ju visa er vad jag hade köpt för kläder häromdan :)
Och de här bilderna har jag tagit med kameran, och den usb-sladden har jag kvar, det är usb-sladden till mobilen som är borta ;)

Aja, här kommer bilderna :)

Gulligt "dubbel-linne" från H&M för 50 krShorts från H&M för 50 krInnuti såg de ut såhär :)  :Midjekjol från H&M för 75 krCool ring från New Yorker för 49 kr
Skärp från New Yorker för 35 kr
Och såhär såg det ut framifrån :)Jag är väldigt nöjd med mina inköp :D Jag hade några present kort och rabatt kort så det blev lite billigare på de sättet med ;)
Det är super kul att handla på rea! :D

Patricia 15 år!

Idag fyller min underbara lillasyster Patricia år! :D <3

Grattis Grattis! :D

Den lilla skiten är äntligen stor nog att få cykla utan hjälm! X) Men också stor nog för att ta straff så hon får passa sig ;) haha, skoja ;)

Jag och Pisan i bilen påväg till grönan i somras :)På morgonen samlades alla i familjen för att sjunga för Patricia på hennes dag :) Liite jobbigt när man har sovmorgon till 10.15 och måste gå upp kl 7, haha men men, jag fick ju gå och lägga mig sen igen så det gör ju ingenting :)

Jag hade köpt en T-shirt till henne från New Yorker. Men min USB-sladd är borta så ni kan tyvärr inte få någon bild på hur den såg ut.
Men den var grå med ett gulligt litet spöke på som sa "buuuu" ^^
Nu ikväll ska Patricia iväg och grilla med några polare. Skönt. Då får jag nedervåningen för mig själv xD Haha!

Än en gång, Grattis Pisan på födelsedagen! :D <3

Tisdag 28/9

Hejsan!

Sitter uppe i köket och pratar med mamma och väntar på att maten ska bli klar :)
Är så sjukt hungrig så jag vet inte vart jag ska ta vägen XD
Och mina fötter gör ont! :O
Mina skor är aningens för små och när jag går lite för långt så får jag jätteont i varje lilltå. Och då menar jag verkligen jätteont!
Men då är det tur att man har en snäll kompis som man kan byta skor med under en kortare tid på dagen :) Tack Maja! :D <3

Idag har jag handlat kläder på rea :D Jag älskar rea ^^ Man får så mycket kläder och saker för väldigt lite pengar :D
Jag ska försöka komma ihåg att ta kort och visa er ikväll om jag hinner ;) Jag har ganska mycket läxor som kan komma ivägen men jag ska försöka :)

Nu måste jag sticka och duka bordet så att jag kan få äta snart XD
Haha, Hejdå! :D