Jobb

Hej!
 
Den här veckan har jag jobbat som vikarie på en förskola i Knivsta. Det var allra första gången jag var där i måndags, idag är det torsdag och jag trivs som fisken i vatten. Alla är så snälla, barnen är fantastiska och rutiner och regler sitter. Sätt som de hanterar olika situationer är precis som jag skulle hantera det och även hanterar. Det känns superbra att få vara där! Pedagogerna där har sagt att de tycker om mig som vikarie och att det känns som att jag har koll på hur saker och ting ska gå till. Och därför har jag fått vik där för hela februari! Helt fantastiskt! Det är så skönt att veta att det lönar sig för de bra saker man gör ^^ det känns också bra att veta vart jag ska varje morgon. Ofta blir jag ju inringd till en förskola jag aldrig varit på och samtidigt som det är nytt och spännande så är det också lite oroande att komma till ett nytt ställe. Man vet ju lixom inte vad man kan förvänta sig. 
 
Just nu sitter jag och värmer mig med en kopp te och lyssnar på lite peppande musik. Om ungefär en halvtimme kommer min moster och hämtar mig. Vi ska träna cirkelfys. Jag har inte tränat på 1.2.3...många dagar... Säkert två veckor. Först var jag sjuk och nu har jag jobbat och inte riktigt haft ork. Men idag kunde jag sluta kl 13 så jag är mer än redo för att sticka iväg på träning! :D
 
Simon jobbar på sitt nya jobb på stationen här i Uppsala. Det är kanonbra och han trivs. Förutom de långa passen. De är lite jobbiga, vilket jag förstår. Det jag tycker är jobbigast med hans jobb är Vilka timmar han jobbar. Den här veckan har vi jobbat om varandra... Jag har nästan alla dar kommit hem till en tom lägenhet. Simon borta på jobb och kommer inte hem förrens nån timme efter att jag har lagt mig. På morgonen kliver jag upp själv och lämnar en sovane Simon i sängen. Idag han vi ses i 2 1/2 timme. Lite surt, speciellt med tanke på att han ofta jobbar helg också :( Då har han iof ledigt under veckan, men då jobbar ju jag och lägger mig tidigt på kvällen. Det blir alltså inte många timmar i veckan över för oss. Tråkigt, men så är det. Det kommer ju heller inte vara så för evigt. Det är bara att bita igenom det. 
 
Nej nu smsade Petra för att tala om att hon åker ifrån sig nu. Tror inte jag hinner dricka upp mitt te på den tiden. Skit också
 
Ha en fortsatt trevlig kväll!
 

shopping

Hej! Inatt anföll de elaka Bakterierna mig och håller ett fast grepp om mig :( Halsont, snudd på feber och allmänt dålig känner jag mig. Pff, typiskt.
Igår mådde jag hur bra som helst! Mamma, Moster Petra och min syster Novalie åkte iväg för att shoppa. I födelsedags present fick jag av mamma och Petra en sport-bh som jag själv skulle få prova och välja ut, fika ingick oxå ;) Jag tror jag provade typ 50 olika bh-ar innan jag fastade för två jag tyckte om. Jag provade oxå säkert 10 olika träningsbyxor. Jag gick alltså ifrån Intersport med 2 bhar (den billigaste pröjsade jag för själv) och ett par träningsbyxor! Tuuusen tack!!
 
Jag har ännu inte testat dem In-action eftersom att jag blev sjuk nu men jag tror att de kommer bli kanonbra!
Tidigare hade jag bara ett par byxor och en sportbh. De börjar bli lite sunkiga och urtvättade. Det var verkligen på tiden att jag fick lite nya :) 
Alltså jag blev helt trött av att prova så mycket träningskläder... Sport-bh:ar är inte en enkel match att ta på och av. Sen 50 gånger efter varandra. Haha jag var nästan svettig när jag äntligen bestämde mig! Mamma och Petra ville ju verkligen att jag skulle testa ALLT. I den andra affären vi gick till, frågade dem mig när jag var påväg till provrummet om "Jag hade en av varje nu då?" Ja, jag testade alltså minst en av varje sort som fanns i affären... Hahha ;) Jag var ganska så trött efteråt.  Mina armar var helt slut!
Fika satt alltså alldeles utmärkt efter klädinköpen. Jag  och Novalie delade på en chokladboll och en  chokladkaka.
 
 
Mamma och Petra delade på en semla och ett wienerbröd... och kofta... 
 
 
De hade råkat ta på sig samma kofta utan att veta om det. Sen blev det lite pinsamt när de satte sig ned och tog av sig jackan ;) 
Hahah <3 

Mamma och Petra ville  sen träna men jag hoppade över det, jag var lite seg (nu vet jag ju varför). Jag frågade Novalie om hon ville följa med mig hem medan dem tränade och  det ville hon!
Vi spelade Starstable, Harry Potter Lego och ett av mina favoritspel som heter Battleblock Theather. Simon var hemma så han var också med och spelade ^^ Vi hade det väldigt mysigt tillsammans och det var väldigt trevligt att få umgås med Novalie ensam. Hon har ju blivit så stor nu och det är enkelt att föra en konversation med henne. :) Hon ärligt talat imponderade med sina fördigheter i StarStable, ett hästspel som hon spelar ofta. Hon verkade vara en av dem bästa som spelade ;) trotts att det säkert är flera hundra som spelar (det är ett onlinespel).  Nån timme senare kom  mamma och petra och hämtade henne. De passade på att kika runt i lägenheten och beundra hur fint vi har det^^ Jag blir så glad varje gång jag hör att nån tycker att vi har det fint! För det är en riktigt fin lägenhet ^^ 
 
Hoppas att ni får en trevlig vecka! Jag ska kurera mig med varmt te och tv-spel så får vi se när jag är på fötterna igen! 
 

Helg

Hejsan!

Jahaja här sitter jag i godan ro på en lördag helt ensam i lägenheten. Simon har fått ett nytt jobb på stationen på stan och startar lite lätt med ett riktigt långt pass. Så jag är ensam hela dagen. Jag är riktigt dålig på att vara ensam. Jag blir så uttråkad och tycker lixom att allt är tråkigt. Tillochmed det som vi brukar göra tillsammans, som jag då tycker är kul, blir tråkigtl...  haha. 
Det blir väl så när man bor så nära inpå någon :) 
 
I veckan har jag jobbat och tränat och fått lite ärenden gjorda. Jag och Simon har skaffat oss ett Playstation 3 och letar just nu spel och extra konsoller, som Move ^^  Vi köpte det tillsammans för våra julklapps- och födelsedagspengar ;) Vi funderade länge och väl på om vi skulle köpa ett ps3 eller det nyare ps4. Det kändes lite dumt att köpa 3:an när det fanns en helt ny 4:a. Men sen när vi tittade på de spel vi ville spela så fanns ju de nästan bara till 3:an så det blev en sån ;) Det var sjuukt mycket billigare än 4:an så vi känner oss helnöjda! 
Vi har nu suttit flera kvällar och spelat tillsammans, igår började vi spela  det första Assassins Creed spelet. Sjukt bra spel!

 
Träningsvärk har jag haft större delen utav veckan också! I tisdags och i Onsdags köttade vi på för första gången efter julen. Ooooj vad det märktes att man knappt har rört sig den senaste månaden! Mina ben tog värsta smällen och jag har nu lite svårt att huka mig och gå i trappan ;) Det är skönt med träningsvärk men det är smått jobbigt också. Speciellt för mig som jobbar på förskola, det är en jäkla böjande och lyftande och upp och ner och hit och dit. Det märker man ju inte av så mycket förrns man har ont i benen ;) 
Ryggen tog en smäll också,  men den har jag inte träningsvärk i utan den gör bara ont :( Jag kände av det när vi tränade i onsdags, när jag skulle lyfta vikter gjorde det väldigt ont. Andra övningar gick bra! Jag fick liknande förut när jag inte hade tränat på länge och sen började igen. Så man kan ju hoppas att det försvinner efter ett par träningstillfällen  :) Jag gör helt  rätt i övningarna, böjer på knäna, sträcker på ryggen, spänner mage och rumpa. Det gör ont ändå så ryggen är nog arg för att jag rör på mig ;) 
 
Nej nu ska jag försöka göra någonting utav den här dagen. 
Ha en trevlig lördag!