Just nu på Gröna Lund

Jag och Simon tar hand om barnen medan Mamma pch Petra åker för sig själva! Jamie vill åka allt och är så glad för att han får det! <3

Storkillen och lillgrabben

Mamma har ju köpt likadana byxor åt Jordan som Simon har eftersom att Jordan sa att han ville ha det <3 Och idag hade Simon på sig de byxorna så då fick de posera framför kameran bredvid varandra!
Jordan ser så liten ut!! Mina fina killar! <3

Lite mera möblering

Hej igen! 
 
Idag kom Simons pappa över för att hjälpa oss att sätta upp två hyllor på våra väggar. Simon hade försökt innan men väggen är gjort i betong och var därför helt omöjligt att borra i. Men hans pappa hade lite bättre grejer så med gemensamma krafter klarade dem det! Och det var verkligen på tiden! För en utav hyllorna har stått på golvet i garderoben och jag har gått in i den så satans många gånger! Men nu är den uppe på väggen! Tillsammans med en lång hylla ovanför våra datorer. 
 
Den här sitter nu på väggen emellan våra fönster. Den fick vi utav Simons mamma som hade den stående på vinden. 
 
 
 
Den här hyllan är Simons gamla. Vi är fullt medvetna om att krokarna, eller stöden eller vad de heter, inte sitter med jämna mellanrum men det fanns redan hål i väggen som gick att använda och eftersom att det var så svårt att borra så kändes det bäst så :) 
 
Simons och min studentskylt ^^ 
 
Båda dessa skyltar har vi tänkt ha en del brydnadssaker på. Vi har en hel del som nu bara står i högar i fönstret och i bokhyllan så nu ska de upp på väggen!
Får se om vi hinner med det innan vi ska på tacomiddag imorgon ;)