Basketfinal

Hej!
 
Jag är fortfarande snuvig och seg men jag är äntligen uppe på benen igen och jobbar! Orka vara sjuk. 
Igår blev jag dock sämre och det kändes som att jag skulle bli sjuk igen men idag är det bra, knappt någon snuva så det är ett gott tecken. 
När jag kom hem från jobbet i måndags så kände jag hur ont i knäna jag hade. Jag hade så jäkla ont att jag knappt kunde somna på kvällen... Idag har jag inte det så det måste ha varit nån sorts överansträngning eller bara ansträngning. Jag hade ju varit hemma och varit sjuk i en hel vecka + en helg. Och när man är sjuk går man ju inte omkring så mycket, nej man sitter ju gärna ner eller ligger i soffan. Hehe så ja knäna var lite ovana vid allt stående. 
 
Ville bara visa er vad vi gjorde på förskolan igår. Vi experimenterade med luft och bubblor. 
 
 
Lite vatten, diskmedel och målarfärg. Sen fick de blåsa med sugrören i en mugg och sen var hela bordet fullt av bubblor! Riktigt roligt och kladdigt ;) 
 
 
I söndags spelade min syrra Corrinda finalmatch i basket. Jag, mamma, Petra, mormor, morfar, Trixie, Lovelia, Jordan och Jamie åkte in till Stockholm för att heja! Resan dit gick som på räls. Inga problem alls, lite trafik kanske men vi kom helt rätt på en gång. 
Matchen var sjukt spännande. Corrinda och hennes lag är så sjukt duktiga och jag är väldigt impad av hur duktiga de är! 
Tyvärr blev det ingen vinst, men de verkade vara nöjda ändå. 
Syskonskaran var nöjda i alla fall. 
 
 
Jag har bara sett Corrinda spela en gång tidigare, då sa hon att hon spelade "skitdåligt" men jag som aldrig sett henne förr tyckte att hon var duktig. Även i söndags tyckte jag att hon spelade bra, sen har jag ju inte ens koll på reglerna men det är en annan sak ;) Storasyster är stolt oavsett!
 
Påvägen hem blev det kaos i trafiken. Morfar som körde först bytte helt plötsligt fil i sista sekund. Petra som körde bilen jag åkte i hade inte en chans att hinna med utan fick vackert fortsätta rakt fram. Det blev med andra ord vägen som går igenom hela Stockholm som vi fick ta för att komma ut på E4:an.
Jag är glad att Petra erbjöd sig att köra istället för mig hem för jag hade INTE pallat att köra mitt i Stockholm med den trafiken som det var... Fyfan.
En hel timme tog det för oss att ta oss till E4:an...  Sen hem. ÅÅh vad segt. 
Men hem kom vi, om än en timme senare än planerat, hehe. 
Jag ska inte hänga läpp för det, nu har jag ju fått se alla byggen som håller på i Stockholm ;)
 
Kul hade vi i alla fall. Trots förluster och omvägar!
 
 

Förkyld

Jag är så otroligt trött på att vara sjuuuuk.... :( Simon blev sjuk förra veckan och i två dagar gick jag runt och trodde att jag hade klarat mig. Men sen under torsdagen på jobbet var jag riktigt seg och snorig. På fredagen tvingades jag vara hemma. Det var snuva, det var feber, tung i huvudet och otroligt jävla seg. Under helgen hade  alltså jag och Simon sjukstuga. Vi såg en massa film, orkade inte göra mat,  tog alvedon, och såg lite mera film. 
Under veckan som gått har Simon blivit bättre och kan nu gå till jobbet, men jag har nästan blivit sämre. Nu har även hostan kommit och jag sover jättedåligt och vaknar tidigt utan att kunna andas pga nästäppa och såklart att lungorna håller på att lämna kroppen... kul.
Värst är det på morgonen och sen på kvällen, jag har kommit fram till att jag mår ganska bra mellan kl 16 och 22. Nästan så bra att jag tror att jag blivit frisk, men sen efter kl 22 kommer snuvan tillbaka och det blir irriterat i halsen :( Värdelöst. 
Jag har alltså varit hemma hela denna vecka med min förkylning och nu vill jag bli frisk!
 
 

Phil's Burger

Hej!
 
Mamma bjöd med mig och Petra till invigningen av Phil's Burger som har öppnat här i Uppsala. Något jag inte alls hade koll på. Men vi åkte dit, blev väl mottagna, fick gratis bubbel och satte oss vid ett bord och väntade på vad som skulle hända. Jag trodde att någon skulle välkomna oss eller hålla ett kort tal eller så, men burgarna började strömma ut nästan med en gång som vi satte oss. Burgarna var mini och supergoda! Har nog aldrig ätit så goda hamburgare förut! 
 
 
 
Jag kommer absolut ta med mig Simon dit nån gång, han älskar hamburgare och dessa kommer han nog gifta sig med ;)
 
Dock... Jag vill verkligen inte klaga för vi blev bjudna på  mat och dryck och fick komma dit på invigningen.. MEN
Jag tror att lite mer planering inför den här invigningen hade varit bra. För det var väldigt mycket människor som inte fick plats att sitta ner och därför stod i baren, som låg alldeles intill ingången till köket, vilket ledde till att när personalen kom ut med brickorna med hamburgare  så snappade människorna åt sig så fort de kom ut. Vilket gjorde att alla som satt vid borden fick vänta gräsligt länge på att få någon hamburgare. Personalen sprang sen fram och tillbaka och verkade inte prata med varandra om vilka bord som fått och vilka som inte fått. För jag såg att det serverades hamburgare till borden bredvid och bakom oss flera gånger innan vi fick vår första hamburgare. Sällskapet bredvid oss var enda anledningen till att vi fick vår första smakbit. De blev erbjudna sin andra hamburgare innan vi fått vår första, men då sa en av killarna att de skulle bjuda oss först. Det hade då gått en timme sedan de börjat dela ut. Efter en halvtimme fick vi andra, och den tredje kom en halvtimme efter det. Det delades oxå ut pommes men det fick vi inte smaka av alls. 
Sen hade man ju kunnat göra som alla andra; jaga personalen efter hamburgare. Men ingen av oss kände att vi ville göra så. Så vi satt vackert och väntade. 
Sen var det ju jag, mamma och Petra och vi hade jättetrevligt och satt och pratade med varandra så vi tog ingen skada av det. Men det hade ändå varit bra med lite mer planering. Inte bara för gästernas skull, utan för personalens. De sprang som dårar med brickorna och såg väldigt stressade ut.
 
Men sen var det ju en invigning, alla kom samtidigt och folk var väldigt hungriga antar jag. Nästa gång är jag säker på att det kommer vara topp klass, för det var en otroligt härlig restaurang/sportbar, fräsh, bra musik och fantastiska hamburgare!
 
Just nu är både jag och Simon sjuka men när vi är friska ska jag ta med honom dit så han får prova ^^