31 Juli

Jag har suttit på Tumblr ett tag och sett bild efter bild efter bild som berättar för mig att det är JK. Rowlings och Harry Potters födelsedag idag! 
 
Jag känner att det har varit en stor del av mitt liv under en väldigt lång tid att det inte är mer än rätt att jag hedrar dem på min blogg! 
Tyvärr vet jag inte den exakta åldern på någon av dem (det ville Tumblr inte berätta för mig ;) )
 
Och jag vill bara förklara extra nogrant att det är karaktären Harry Potter som fyller år och alltså inte Daniel Radcliffe som spelar Harry Potter. 
 
Ett stort Grattis på födelsedagen! 
 

Sällskap

Sitter ute och pluggar när jag hör något prassla i buskarna. Den lilla igelkotten jag såg igår har kommit tillbaka! Den bryr sig varken om mig eller katterna. Katterna bryr sig inte om den heller men jag smög fram riktigt nära och tog en bild! Söta små djur det där.

Sent svar

Angående min tröja jag hade på min för ett tag sedan. 
 
 
Den köpte mamma åt mig inför Jamies dop. Jag hade den tillsammans med ett par svarta åtsittande jeans. 
Vi köpte den på VeroModa men jag kommer tyvärr inte ihåg vad den kostade. Men jag gillar den och har börjat använda den mera nu för tiden!
 
Och angående blogg.se appen. Jag såg att det var en annan som kommenterat och sagt att den bara finns till Iphone. Själv har jag ingen koll alls eftersom att jag inte känner någon annan som använder Blogg.se appen som inte har en Iphone. 
Men allt går väl att Googla eller hur? ;)