Älskar nya kläder!!

Godkväll!

Maja och Ella var här nyss! Vi hade det mysigt med te och en gammal film som jag o mina tjejer spelade in för flera år sedan! X) Vi fick oss ett par goa skratt :D Pinsamt, men kul!
Nu har de gått och jag roade mig lite med att ta kort på mina nya tights som jag har övertagit efter min goda vän Mitta som tydligen inte ville ha dem längre ^^ Dumt, för jag tyckte dem var jättesnygga!!
Yes! Det var de det. Nu ska jag väl gömma mig på mitt rum och dunka hög musik i hörlurarna i ett par timmar till innan jag går och lägger mig!
Haré nice och Godnatt!

Torsdag 28 Juli

Tja!

Sitter uppe i vardagsrummet och gör typ ingenting. Ingen kan göra något med mig än så jag får vänta nån timme på att få göra något x) 
Patricia ville kanske gå på bio med mig ikväll. Så vi får se om det blir något sånt :) Det är ju ganska dyrt med bio lixom ^^ Vi får se !
Jag känner att jag inte har ett skit att skriva men jag har inget bättre för mig så det blir bara en massa onödig text just nu ^^ 

Borde sluta så ni inte blir allt för uttråkade ^^ 

vi hörs!

Min helg på Lagga i bilder

Hej Igen!
Kom hem från "landet" i måndags :) Hade mycket trevligt där borta! Det blev en del tjejsnack, en del hundpromenader, en del tv tittande och en MASSA kortspel! Vi spelade seriöst kort flera timmar per dag! ^^ 

Tänkte inte prata om det så mycket utan bara lägga ut de bilder som jag tog :) 
De flesta är från första dagen jag var där. Då var det fint väder och vi stekte i poolen med solglasögon och luftmadrasser 8)

Frukost
Hundarna Rex och Pepsi
Maja!

Sanna (o jag i bakgrunden)
Sanna o jag! 8D
Jag o Maja !
Pepsi o Maja
Vi spelade poker en kväll med tändstickor! :D
Fett kul, ledde ett tag men sen gick det lte sämre ^^ Kom på en 2:a plats i alla fall! Och Sanna vann!
Vi gjorde inte så mycket på dagarna men jag hade det mysigt ändå :) 
Det är alltid trevligt att vara med tjejerna! <3