Morsdag

Ni ha väl inte glömt? ;)
Grattis Mamma på Morsdag!

Min dag började med att jag gick upp 8.15 och gjorde mig iordning för konfirmationen i Danmarks kyrka som började kl 11. Men vi skulle vara där 9.30 för fotografering :)
Hela Högmässan var slut 12.30 ungefär. Då kom mamma o skjutsade hem mig och sedan vid 14 tiden åkte vi hem till mormor och morfar och åt gott och snackade en massa skit! :D 
Mysig söndag med andra ord ^^

Konfirmation i Sävja Kyrka

Idag var den konfirmation för min konfagrupp! Eller, det är en del imorgon oxå så vi säger den första delen av konfirmationen ^^
De va så duktiga så!
Vi ledare skulle sitta längst fram och bära fram rekvisita när det behövdes. Vi skulle oxå hjälpa till att sjunga på vissa låtar. Gissa vart körmicken vi använde stod? Två decimeter ifrån mitt ansikte! :D Och jag fick höra precis innan att man hör ALLT i de där mickarna. T.o.m. när vi vände blad på våra häften vi hade i knät. Så jag hördes nog ganska tydligt med andra ord X) Men de andra sjöng ju oxå så jag hoppas min röst drunknade lite bland de andras ^^

Imorgon kl. 9.30 ska vi vara i Danmarks kyrka för fotografering och Högmässa :) Sen är hela konfirmationen slut! Känns lite knas. Hoppas de har haft det bra!

Vad händer ikväll då? Ska sitta hemma o chilla för mig själv. Måste i säng i hyfsad tid så jag kommer upp och hinner piggna till imorgon bitti till fotograferingen X)

Borde försöka komma på bättre överskrifter...

Kom hem för ett tag sedan från Kattes manskör "konsert". Katte har så duktiga manliga sångare! 
Så kom jag hem runt 19.40 och ser att det blir blodbudding hemma... Jag avskyr blodpudding! J*vla otur då! Så efter att inte ha fått någon mat på 9 timmar blev det till att äta fil till middag! Grattis lixom :)

Sitter nu på mitt rum och gör inte så mycket. Vi har inga läxor till imorgon så kan bara slappa och ta det lugnt nu! Skönt!
Ska sega riktigt ordentligt ikväll. Är riktigt trött :) 

Imorgon är det ännu mera konfa träning, sen på lördag är det själva konfirmationen. Ska bli spännande ^^ 

Känns som det var en evighet sen jag själv konfirmerade mig!