Släktkalas

Idag fyller Patricia 17 år, Grattis Grattis!
Släkten kom då för att fira henne och de andra som fyller år runt den här tiden ( jordan, lovelia och Trixie) mycket mys!
Mamma hade bakat så otroligt mycket gott att jag rullade fram när jag smakat en bit av allt!
Chokladbollsrårta
Blueberrycheescake
Prinsesstårta
After 8 tårta
MUUMS!
Till det drack jag te och åt två småkakor. Ni kanske förstår varför jag var mätt ( fortfarande är! )

Jamie lär sig spela tv-spel

Mitta är här! Och vi tog ner vårat gamla Gamecube för att spela lite gamla spel. 
Mamma skulle iväg en snabbis till affären så Jamie fick vara nere hos oss ett tag och han var väldigt nyfiken på konsollen! Han drog och pillade och lekte med den när jag försökte spela ;) Han såg så söt ut när han satt och tryckte på de olika knapparna!
 

En bra dag!

Hejsan! 
 
Idag mår jag lite extra bra! 
Trots att det regnade lite tog jag mig ner på stan och träffade en vän och gick runt på hela stan och letade kläder och andra nyttiga saker. Jag letade främst jeans, eftersom att jag bara har ett par som jag använder just nu. Det är ju lite kul (och fräsht) att variera sig lite ;) 
Vi gick runt i ett par timmar och kollade runt och pratade och hade det bara trevligt. På forumgallerian hade de pyntat med röda mattan vid ingångarna och ballonger innomhus. Och när jag skulle betala för mina jeans inne på Gina frågade tjejen i kassan om jag ville dra av mina 20% rabatt. Jag tittad på henne i några sekunder innan hon förklarade att det var 20% rabatt hela helgen! NICE! det är inte jättemycket men det var en liten fin överraskning. 
När vi var klarade köpte vi hambugare på Burger King och satt där och chillade ett tag! 
 
Jeansen är samma model som mina svarta. Men jag köpte ljusa den här gången. Jag vet inte om det syns på bilden men det är som att dem är lite randiga. Lite jusare som om dem är lite slitna ;) Jag gillar det! Såg snyggt ut!
 
Helt enkelt en riktigt trevlig dag! 
 
Hoppas ni oxå har haft en bra dag och att kvällen blir bra!