Negativ

Vill ni veta en sak? 
Jag är jätte arg och ledsen. För min alldeles egna stationära speldator vill inte förstå att den ska ha internet...! Internet är igång en liten stund sen försvinner den och vill.inte.komma.tillbaka.
Gissa om jag är besviken :( 

Om någon av är ett teknikgeni och tror sig veta varför min dator gör som den gör så snälla hjälp mig!
Vad annat idag? Jo jag håller på att ta över förkylningen som springer omkring i våran familj just nu. Jag tyckte att jag hade hållit mig undan en tydligen hjälpa det inte. Jag är fruktansvärt seg och trött men det har ännu inte brytit ut. Kan man hoppas på att det inte gör det eller ska man förbereda sig inför det värsta? Ska jag bli sjuk ska jag bli det den här veckan. Jag har inte jättemycket i skolan som jag missar om jag är sjuk i ett par dagar... J*vla skola.
Finns det några bra nyheter att komma med idag? Det böjar bli vår här i Uppsala! Tackar ödmjukast för det! Maja och jag pratade på bussen påvägen hem från skolan att det fortfarande var ljust ute fast att klockan var 16.30. Sånt gillar vi!
Nu ska jag sätta mig och försöka skriva en scen på en teater för min litterär gestaltnings kurs. Den ska vara klar i morrn så jag borde börja nu.
Bilden tog jag när jag var hemma hos min kompis Matilda (aka Mitta.)  Solnedgången <3

............................ fan

Gissa vad....
Mamma fick min nya data att fungra. Så jag satte mig vid den och började svara på era frågot. Tog mig ett bra tag. Över en timme. Gissa vad som händer när jag ska klistra in era svar i ett nytt inlägg...?
Jo datan tappar internet och vägrar hitta det igen. Så jag han precis inte ge er frågorna....!!
Blev så sur att jag inte vet vart jag ska ta vägen...
Så, ville bara säga det så ni inte tror att jag glömmer er <3
Nu ska jag gå och skrika fula ord till närmsta person. troligtvis blir det väldigt mycket fula ord via närmsta chattruta....

Vill.inte.till.skolan.imorrn.

Hej på er!
Ledsen men svaren på era frågor får vänta. Jag har haft fullt upp med att få igång min nya dator som jag fick hem idag! Weej! 

Att koppla ihop den och få den att fungera var inte alls svårt, gick på ett par minuter. Men sen krånglar den med internet. Först kopplade den upp sig på en gång men efter en stund tappade den internet. Och nu vill den inte hitta det igen... Jätte jobbigt!
Så just nu har jag ingen större glädje över min dator som jag längtat efter så länge :'(
Förhoppningsvis skärper den till sig nån gång. Vill ju kunna använda den nu när jag har fått den...
Men som sagt. Era svar kommer! Jag har bara inte hunnit med alla än och jag ber om ursäkt för det <3
Nu ska jag försöka få mig ett par timmars sömn innan skolan... suck.
Godnatt!