EU LCS FINALS

Jag tror inte att det är många som är så intresserade utav det jag kommer berätta nu, men eftersom att detta har varit en av de bästa helgerna i mitt liv så måste jag få dela med mig utav det! 
 
Jag, min kille och mina vänner åkte iväg till Stockholm i helgen för att titta på Leauge of Legends finalerna. Lördagen spelade 2 lag för 3:e platsen i europa och på söndagen spelade 2 andra lag för första platsen!! HYPE!
 
Leauge of Legends är alltså ett MOBA spel. 
MOBA = Multiplayer Online Battle Arena
 
 
 
Detta är ett väldigt centralt spel inom vår grupp av vänner. 
 
Och i helgen visades finalerna Live i Stockholm på Hovet. Vi var där båda dagarna och tog ut all vår LoL energi tillsammans med alla andra!
 
 

Båda dagarna fanns det flera tält där man kunde få fejktatueringar, "namn"-skyltar där man fick skriva sin main champion (= den gubben man spelar mest), shopping och stora skyltar med diverse hejarop eller liknande. 
Jag tror vi lyckades spendera nästan 2 timmar bara på att gå runt och se allt. 
 
 
Det fanns också grymma cosplayers som gärna poserade för bilder!
 
 
Vi träffade även en del kända ansikten inom LoL-comunityn. 
 
 
Alla var så fantastiskt snälla och trevliga och pratade glatt och ställde frågor. En ren fröjd att få vara i närheten av dem. 
 
Många tror inte att det är nån speciell grej med att se på personer som spelar ett dataspel. Många tror inte att det är en sådan stor grej. Jag antar att många av er tror att det var vi och 100 pers till som tittade på en liten skärm. Men icke ;) 
Såhär såg det ut inne på Hovet. 
 
 
När mathcen väl börjat var det fullsatt!
 
Så J*VLA MÄKTIGT!

På finalen satt vi längre fram och fick uppleva ett härligt glitterregn när det vinnande laget korades. 
 
 
Det var ett utav det häftigaste jag varit med om! Så otroligt bra!
 
Natten mellan lördagen och söndagen gjorde jag någonting jag aldrig gjort förut. Jag sov i bilen. 
Japp. 
Jag och Simon körde till ett närliggande McDonnalds som hade öppet 24/7, parkerade, bäddade fint och sov i bilen. 
 
 
 Eller det var mer att vi "sov" än faktiskt sov. Det var inte ett dugg skönt. Rumpan gjorde ont, det var konstig luft, minimal plats att röra sig på... heh ja. Men nu har jag gjort det också. Blev väl iaf 2 timmars sömn så man ska ju inte klaga. 
Innan vi bestämde oss för att sova tittade vi på Star Wars episod 1 och åt godis. Så mysigt hade vi det. 
 
Så det var min helg! 
Om det är någon utav mina läsare (mot förmodan) som var där, så hoppas jag att ni hade en minst lika grym helg som jag hade! 
F.A.N.T.A.S.T.I.S.K.

Slappa dagar i solen

Nästa vecka börjar jag jobba igen. Känns både bra och jobbigt. Man vill ju vara ledig så mycket som möjligt men samtidigt måste man jobba. 
Jag har därför tagit vara på solen den här veckan så mycket som möjligt! Jag och Simon köpte Fyrishovpasset och får gå in hur mycket vi vill, vilket vi har nyttjat ;) 
I tisdags var det nästan ingen på Fyrishov... Jag, Simon och kanske 20 pers till. Rätt så najs!  


Det har oxå blivit kvällsbad med mamma, Petra o ett par utav mina syskon ^^ Jag måste säga att jag föredrar pool, i sjön är det så kallt och smuttsigt. Hehe. 

I helgen ska vi till Stockholm och titta på League of Legends final live! Ska bli kul!


Kräftskiva

Hej! 
 
Jag har haft en otrolig helg! 
I fredags träffade vi fina vänner ute på krogen. Vi är aldrig ute, ingen av oss tycker att det är speciellt kul men vi hade vi otroligt roligt. Så kul att vi inte sa hejdå till varandra förrns kl 5 på morgonen! 
Otroligtt nog kom vi upp i en hyfsad tid på morgonen och efter en pizza ute i det fina vädret fick jag skjuts av Simon till Lyssnaängen. Vi plockade upp Lovelia från ett kalas på vägen och mötte mamma, Petra och de fyra yngsta syskonen längst ned på stranden. Solen lös varmt men vattnet var svinkallt så vi doppade oss en gång och tyckte att det räckte så ^^ 
På kvällen bjöds det på kräftor av min mormor och morfar som anslöt sig hemma hos mamma. 
 
 
Jag skalade en kräfta, smakade och nää, tycker fortfarande inte om kräftor ;) Jag höll mig till Västerbottenostpajen som fanns till de som inte tyckte om kräftor. 
Mina syskon provade men tyckte heller inte om det. Jamie vägrade först men efter en stund fick han hjälp att skala av Petra och sen åt han typ 3 eller 4 kräftor! 
 
 
Loppan;
 
Corrinda kom senare och blev erbjuden kräftor men rynkade på nästan och nekade. Men sen blev hon nyfiken och skulle "prova att skala en". Innan jag visste ordet av satt hon med hakklapp, hatt och i full färd med att skalla sin tredje kräfta.
 
 
Heheh! 
 
Mammas nya hund Doris sprang under bordet och tyckte nog att det luktade väldigt gott. Hon är totalt tokig och bits supermycket, som ju valpar gör. Men när hon sprungit iväg med Jamies skor och knutit upp Lovelias skosnören två gånger så tog jag upp henne i famnen och höll henne där tills hon somnade <3 
 
 
(Etta,Anna, vet inte om jag visat bild på Doris än. Visst är hon söt!) 
 
Hon sov säkert där i en halvtimme och drömde ^^så jäkla söt! 
 
Lite efterrätt han vi med innan klockan blev så mycket att det var dags att åka hem. 
 
Sova, upp och iväg igen! 
 
Den här gången packade vi bilen och styrde mot Lännabadet tillsammans med mamma, Petra och syskonen. Idag följde även Simon med. 
Solen lös, även idag, väldigt varmt, tyvärr så blåste det aningens kallt vilket resulterade i att vi vuxna tog endast ett snabbt dopp idag igen ;) sen nöjde vi oss med att ligga och njuta av solen. 
Ungarna badade trotts att de frös och kom bara upp för att fika en snabbis ;) 
 
Påväg hem fick jag och Simon stanna för Lännakatten som puffade förbi. 
 
 
Det var vääääldigt länge sen jag åkte med det här fantastiskt vackra tåget. Kanske att man ska försöka sig på det någongång. 
 
Otroligt mysig helg som sagt, kommer sakna dessa lata dagar när jag nästa vecka återgår till vardagen. 
Ha en fin vecka!