Bråvalla

Hej! 
Nu är vi hemma från Bråvalla! Eller ja vi kom hem för ett par timmar sen men eftersom att jag fick feber under festivalen så har jag sovit lite och tagit det lugnt. Det är så typiskt mig att bli sjuk på festivaler. Jag har varit på tre nu och blivit jättesjuk alla gånger... Inte alls någon höjdare. Den här gången hade jag hög feber 3 av 5 dagar... Wää. Tack vare iprenen höll jag mig på fötter så jag missade ingen spelning jag ville se :) 
Allt som allt var festivalen grym! Humöret var på topp och artisterna var bra. Tyvärr hade vi regn och blåst mesta tiden.. Men vi klädde bara på oss mer kläder och gick ändå ;) första dagen så brände vi oss allihopa i solen och fick fula bonbrännor så det var kanske lika bra att det inte var samma stekande sol varje dag ;) 
Jag hade det toppenbra trots feber! Mina vänner är så grymma, vi hade det hur bra som helst, inga bråk eller irritationer. Bara skratt och glädje igenom allt! Tack för dessa underbara dagar! 
Inför Bråvalla

Tjenare!
 
Imorgon åker jag iväg med min pojkvän och mina vänner till Bråvalla! Vi har planerat det här så himla länge att det känns overkligt att det är redan imorgon. Jag har inte varit på en festival på flera år, och då var jag liten och okunnig och rädd för fulla människor.. Hehe. Men iår kommer det bli super dunder bra! 

Jag ska strax gå iväg och tvätta  för första gången i denna lägenhet. Tvättstugan ligger en bit bort och jag har aldrig varit där inne så förhoppningsvis är det inte allt  för svårt att lista ut vad det är jag ska göra. Sen blir det vikning och packning. Jag har redan börjat lite smått, som att skriva en lista på allt som ska med, jag har även lagt fram lite kläder som ska med. Men ingenting är nerpackat i väskor. Så det blir allt sådant ikväll.  
Och nu kom jag på att jag har ett bokat pass på friskis som jag glömde avboka... nu är det  för sent. undrar om det är värt en prick eller om jag ska gå iväg ändå fast att jag inte har tid egentligen... hmm! Får fundera vidare på det.
 
Jag ska försöka blogga via mobilen när jag är på Bråvalla. Men jag kan inte lova att jag kommer vara så aktiv. Inte för att jag är det i vanliga fall men den här gången har jag en anledning ;) Jag kommer hem på söndag igen och då får ni en stor uppdatering om jag missat under tiden! Eller på måndag... ^^
 
Ha det så bra!

Hundvakter

Hej!
 
Idag är Simon och jag hundvakter till Simons mamma och mormors hundar. De skulle iväg på dop och då blev det lite besvärligt med hundar. Så vi tar så gärna emot dem i ett par timmar :D
Vi hade ju tänkt att åka iväg till min mamma och slå upp tältet för att se att allt fanns och att det var helt. För min del ville jag också se en gång så jag vet hur man gör. 
Jag kanske har glömt att säga det men jag och mina vänner ska åka till Bråvalla Festival på onsdag! Så himla peppad! Därav tältet ;)
Hundarna, Mimmi och Molly fick följa med. Till mina syskons stora förtjusning ^^ 
Det tog en liten stund för dem att spana av området. De har ju aldrig varit i Bergsbrunna så de var lite tveksamma till en början. Men efter något varv runt tomten bestämde dem sig för att det var en rätt najs plats att vara på och då kunde de släppa loss och busa med varandra! Mina syskon är så fina så de låter hundarna (Ja alla djur egentligen) vara ifred sålänge djuret själv inte bestämer sig för att gå fram och hälsa eller busa :)
 
 
Den svarta hunden heter Molly och den vita Mimmi. (Mimmi tillhör Simons mormor. Mimmi är väldigt stark och tycker om att dra mycket i kopplet när man är ute och går, vilket blir väldigt jobbigt. Därför har hon en enkel grimma på sig så hon inte drar lika mycket. Det är ingen grej som sitter åt hårt som hindrar henne från att öppna munnen eller så. Hon kan röra allting precis som vanligt. Men det är just när man kopplar på kopplet som det gör skillnad :) Det ser farligare ut än vad det är, jag lovar.)
 
Ungarna tyckte att det var jättekul att se dem springa runt på gården och leka med pinnar och bollar ^^ Jamie blev lite rädd när de kom för nära men på håll tyckte han att dem var hur kul som helst! 

Tältet var ingen konst att slå upp, så länge det inte blåste så tältduken flög antingen över allt eller under allt. Som tur är så är vi många på Bråvalla så vi kan hjälpas åt.
När vi sedan, någon/några timmar senare åkte därifrån var hundarna så trötta av allt bus att de la sig ner och sov stora delar av vägen hem. Sötisar <3 De ligger på golvet bakom mig nu med och sover. 
Snart är det dags för dem att åka hem. Hoppas de kommer tillbaka snart igen :D De är verkligen hur snälla och goa som helst!
Någon gång, när vi har råd, så kommer Simon och jag att skaffa en egen hund. Simon är så himla hundkär och jag tycker det är jättemysigt så det kommer absolut att hända!
 
Ha det bra tills vidare!