Fredag kl 01.12

Och jag har ingenting att göra. Va uppe och borstade tänderna nyss men kom fram till att jag inte är trött för at jag har vänt på dygnet ;)
Idag skulle jag vara med Manda och Elsa, men jag blev sjukt illamående efter middagen så jag vågade inte göra någonting :( Trist att vara hemma, IGEN!
Jag har fått nog på den här jäkla förkylningen! Och jag har fått nog på den här jäkla vintern som aldrig vill ta slut! :O
Fatta va skönt det kommer bli när man kan gå ut i bara shorts och linne och det är varmt! När man inte behöver bry sig om hur långt det är till kompisen, för man kan cykla! När man kan bara vara ute och cilla för att det går, inte behöva gå in efter 10 min för att man fryser arslet av sig i de 15 minusen som är ute... !
Jaa, jag vill ganska gärna ha sommar, typ nu! :D
Kolla lixm hur skönt det skulle vara med sånt här väder nu :D 

Meeen, vi får vackert vänta i ungeför sådär kanske 4 månader innan det är ordentligt varmt :)

Mamma lurade oss alla

Vet ni vad!? Jag ska bli storasyster för 8:de gången!! :D
Japp! Mamma är gravid igen ^^   Hon och pappa har gått och hållt på det bra långe för hala graviditeten har redan gått tydligen x) 
Patricia hade sagt till mig flera gånger att hon trodde att mamma var gravid igen. Men jag såg mamma i tjocka koftor och munktröjor hela tiden så jag trodde bara att det isånnafall var den som gjorde att mamma såg gravid ut. Men själv såg jag ingenting X) Hon gömde det väl ;) 

Päronen var på ultraljud förra veckan, tror jag det var, och där sa dem att det var en pojke :) Så en till liten lillebror är det som beräknas ska komma i Juli ^^
(Bilden snodd från mammas blogg)
Huvudet till höger och rumpan till vänster och ryggen uppåt ^^ Det är lite svårt att se men när man väl hittar honom så ser man honom tydligt :D
Hihi galet glad tjej ^^