Dreamhack Winter 2017

Woho på fredag drar vi! DREAMHACK
Det blir fjärde gången som jag åker dit tillsammans med Simon och Philip. Första gången vi åkte planerade vi i flera veckor och hypade som bara den men nu så har vi inte tänkt på det så mycket. Det är ju ändå två gånger om året så man får in vanan ganska fort ;) 

Jag VET att vi kommer ha en helt otroligt awesome helg och jag uppmanar verkligen alla som tycker om spel att  åka dit. Vi åker dit med våra datorer och stolar och hela köret och spelar så mycket vi bara kan. Men det finns ju en massa event där så man kan underhålla sig en hel dag utan att spela spel. 
 
Jag skrev precis klart ett prov som egentligen ska in nästa vecka, men då kommer jag inte orka läsa så jag valde att göra det den här veckan då det ändå är lugnt på pluggfronten. Iom att det är dreamhack och jag förutom det har skrivit NaNoWriMo i år igen så har jag inte riktigt hajjat att det är jul än. Jag har beställt en del julklappar online och tyckte att jag var i så god tid. Men på fredag är det första december redan! Jag insåg det på riktigt när mormor ringde och frågade om hon kunde komma förbi med presenterna till min och Simons julklappskalender. Jag trodde det var flera veckor kvar tills dess men det är ju nu. Det är det här med bristen på snö som gör att man fortfarande såsar runt i höstmode, tror jag. Men december för vår del får vänta till efter Dreamhack. 
 
Förra Dreamhack, alltså i sommras, satt vi såhär: 
 
 
Okej nu blev jag taggad. WOO
 
 

mensfeber eller febermens?

Men usch vilken dag... 
 
Jag vaknade med lite feber.. någonting som jag tydligen har fått nu de senaste månaderna i samband med min mens. Känns inte så bra så blir det värre än bara en grad högre så får jag nog kolla upp det. Har läst att det är vanligt att man får högre temp under sin mens men jag är så känslig att jag känner på en gång när min temp höjs. Jag har i vanliga fall 36.4, så fort jag går över 36.7 så känner jag av det... Efter mitt år med feber en gång i månaden har jag blivit något av en expert på att känna min egen innertemperatur.
Så det vaknade jag med så jag tog en febernedsättande och tänkte att frisk luft säkert skulle hjälpa. Så jag tog en powerwalk och så en dusch på det innan jag käkade lunch, som det hann bli vid det tiden. Då kände jag mig bättre men jag var fortfarnde frusen och lite ynklig. Men det kändes skönt :) 
Sen nu ikväll så exploderade allt... Magen gör ont, febern gör sig påmind, tung i huvudet och orkeslös. Fy. Så. Värdelöst. 
Jag åt en kaka nyss för att jag var sugen men magen bara skrek så jag blev tvungen att ligga i soffan en stund och bara ligga där och tycka synd om mig själv. Till råga på det så jobbar Simon natt så det finns ingen hemma som tar hand om mig... :( Så nu tänker jag lägga mig i soffan och titta på serier. Jag sprintade igenom alla 10 säsonger av VÄNNER under sommaren och nu har jag gått över till How I Met Your Mother. 
 
Hoppas ni har en bättre helg än mig! 
 
 

Godnatt sommaren

Idag packade jag och Simon undan det sista för sommaren, våra utemöbler på balkongen. Vi var tvungen att ta oss till ÖB så vi lunchade på Pizzahut som ligger intill när vi ändå var där ^^ På ÖB köpte vi, bl.a, en presenning och lite annat smått som vi behövde. En sväng in på Citygross hann vi också med! 
Väl hemma packade vi in utemöblerna och grillen och sa godnatt och på återseende. 
 
 
Triiiiist. 
 
Nu har jag även testat min nya lermask och också ett otrolig läppbalsam som på ett naturligt sätt förstorar läpparna och gör dem fylligare. Jag tycker verkligen att de är asbra! Vill ni också prova så ska jag lägga en ny beställning varor på söndag så skriv ett privat meddelande till mig antingen på: 
Facebook : Janelle Wetterholm
eller
Instagram: Jwetterholm 

Skriv så svarar jag på frågor och berättar mer! :D