Baskurs

Idag har jag spenderat större av dagen på Heidenstam skolans gymnastik lokal. Idag var det nämligen, en såkallad bas kurs. En kurs alla gympa ledare måste gå. Den kursen var mellan kl 8.30 och 17.00.
Så Maja och jag va på den idag. Vi fick en massa information och lite papper... Ganska tråkigt i längden.

Maja lyckades på nått vänster spräcka en blåsa jag har bakom örat, precis bredvid det nya hålet högst upp på örat. Fråga inte hur vi lyckades. Jag bara kom åt Majas axel lite löst. Och den började blöda. Inte kul.
När jag kom hem ville mamma titta på det. Hon sa att det inte såg bra ut. Att vi kanske borde låta en doktor titta på det.
De vill jag inte.
Det gjorde så fruktansvärt ont när mamma försökte göra rent den att jag inte vet om jag skulle kunna sitta och rycka till och slänga med armarna för att det gör ont. Det var nästan att jag gjorde det när mamma pillade...
Så om det inte blir bättre om ett par dar så blir det nog doktorn nästa.
 Så såg örat ut för att tag sedan när det var nytaget ;)

Nu ikväll ska jag tröst äta lite godis och titta på film :) 
Om jag hittar den så tror jag att det blir King Kong faktiskt :D

Haré bra!

Ju-Jutsu

Det är sjukt mycket snö ute!
Det är inte klockt! Man fick pulsa sig igenom knähög snö till skolan!
Det är väldigt mysigt och fint men det är inte så kul när man måste gå igenom de x)

Efter skolan ska jag till nybörjarkursen för Ju-jutsu! :D Jag sms:ade Mitta och hon ville följa med! Jippi! :D
Men såklart...Va ju bussen sen! och inte lite sen heller... 20 min sen! :O
Stod och frös i 20 min! Inte kul!
Så vi kom ju 10 min sent :P Jaja x)
Det var jag, Mitta och två äldre killar där. Läraren var jätte bra! Det var riktigt roligt faktiskt!
Synd bara att det är på så knepiga tider :/ Men Ju-jutsu är något som jag skulle kunna tänka mig att fortsätta gå på :D i alla fall som det ser ut nu ;)

Snö, snö och mera Snö!

Idag har det snöat Hela långa dagen! Det började imorse med lite blåst. Sen började det snöa. Och det slutade aldrig! Det blev bara värre!
Vägen hem till Linn var ganska jobbig. Snön piskade hårt emot en. Man gick med nedåtböjt huvud. Håret flög fram framför ansiktet och skymde sikten ganska rejält. På det så var marken helt täckt med ojämn snö som inte blivit bort skottad :P Inte najs X)
Men man gick ju med Etta så de va trevligt :D (etta och jag hade hjälp Ettas syrra att komma på bussen, och de andra gick i förväg :P )

När vi kom fram till Linn så hade dem dukat fram mellanmål och Ella hade börjat göra varm Oboy :D Så Gulligt!<3
Vi flummade en del! Så gången hem var inte så jobbig :)
Fast att det tar en halvtimme X)


Haha! Asså jag gillar våran klass! :D Vi hade bensträckare, och då kommer en kille ( förlåt, jag är inte helt säker på namnet) med en sådan där rubrik kub, tror jag, en sådan där med en massa rutor i olika färger ;)
Han klarade tydligen ut sånna på ingen tid alls... och våran klass stod som förtrollade runt honom X) Han klarade en liten på en gång ;) Sen fick han en med hur många små rutor som helst! Men lektionen började så jag stannade inte kvar för att se om han klarade de ;) men det såg bra häftigt ut!


Det var ganska svårt att få bra bilder när alla rörde på sig x)De får avrunda dagen x) Ska se om morsan vill ha en Chai! :D