Klippt och klart

ja jag har ju glömt att berätta att jag har klippt och färgat mitt hår! Oj oj oj, det som betyder mest för mig (kroppsmässigt) har nu blivit nästan hälften så kort och brunt!
Jag gick till en frisör för att fixa detta, och som på alla andra besök jag haft hos frisören så blir resultatet ett heelt annat än man bestämt innan. Så ja jag blev lite grinig när hon sa att hon "bara" skulle klippa en decimeter men sen klippte säkert 3!
Och ja det är jätteskönt att få bort det slitna , det är inte det. Hade hon sagt från början att hon varit tvungen att ta så mycket så hade jag köpt det, men jag fick lixom inte den förvarningen ...
Hur som helst så är jag nöjd med resultatet! Jag kommer att färga det igen lite längre fram för att få bort den röda färgen som fortfarande sitter kvar en aning.
Men framöver kommer jag att ha "kort" och brunt hår ^^

Världens finaste kille

Det är min kille det <3 Igår efter jobbet stod han på centralen och väntade på mig. Iklädd skjorta, kavaj och finskor. I handen höll han en stor ros som han gav till mig <3
Mitt hjärta smälte och jag blev som kär på nytt.
Han sa att vi inte skulle hem, men han höll det hemligt om vart vi skulle. Dock listade jag ut ganska fort att vi skulle på restaurang. ;)
Efter ett glasstopp gick vi till restaurangen Meza som ligger vid ån. En libanesisk restaurang, grill och bar som vi aldrig ätit på förut.
Vi beställde ett varsitt grillspätt med bulgur, jag entrecote och Simon lamm. Och herregud, har ni vägarna förbi så ät där, för det var så otroligt gott!
En efterrätt blev det oxå, chokladglass med hasselnötter för mig och cheescake för Simon.
Vi tog sen en promenad hem eftersom att det fortfarande var varmt och skönt ute.
Till frågan varför han hade ordnat en sån fin överraskning så sa han att han bara ville det. Alltså ingen anledning alls, annat än för att vi två skulle få en fin kväll tillsammans<3
Den killen tänker jag hålla hårt om<3
I'm gonna keep him forever!


En askungesaga

Hej.
Vardagen fortsätter att rulla. Upp, jobba, hem, trött som fan, äta, nästan somna framför datorn, sova. ;) Just dessa två dagar har varit kämpiga. Jobbet och miljön gör inte att jag är såhär trött utan det är det här ostadiga vädret som gör mig seg. Ena sekunden sol, andra storm med regn och rusk. hmm.
Jag vet att min mamma är känslig för väder och hon känner på sig från den sekund att hon vaknar att det kommer regna under dagen. Så jag är väl likadan jag.
Jag har tröttnat på mitt hår. Inte längden, men utseendet. Jag orkar inte ta hand om det röda längre. Efter ett år så känns det som att det kanske är dags för något nytt!

Vaf det blir får vi se.

I söndags åkte jag och Simon ner på stan, på sf bio mötte vi mamma, Petra och alla de yngre barnen. Mamma bjussade på "En askungesaga ". Jag älskar ju att det har börjat göra nya filmer av de gamla klassikerna som jag växte upp med! Jag hade sjukt höga förhoppningar på filmen och blev inte alls besviken! Den var fantastiskt bra på alla sätt och vis! En film man måste se!
Jordan och Jamie blev lite rastlösa efter ett tag men övriga tyckte att filmen var bra ^^
Mina fina syskon <3


Snart är denna jobbdag slut, vi ska se om jag kommer iväg till stan för lite shopping. Behöver verkligen det...
Nu ska jag dricka upp mitt te och sen fortsätta jobba.
Hejdå!