Valborg?

Hur kommer det sig att det är valborg imorgon? Jag tänker att det är lååångt fram i tiden, men nej. Det är imorgon. Det är tur att jag har kompisar som planerar allt åt mig ;)
Planera är som så att vi ska sitta utanför min och Simons lägenhet och luncha. Förhoppningsvis, om vädret tillåter, så kan vi sitta kvar där större delen utav dagen och spela kubb och lyssna på musik. Vi kanske går ner på stan för att se om vi kan underhålla oss med någonting där. För någonting händer ju alltid på Valborg!
På kvällen sen ska vi ses hos en av grabbarna och grilla hamburgare och spela Wii spel! Jag tar med mig Just Dance och ett singstar spel. Så det är vad vi kommer underhålla oss med. Alltså kommer jag att ha den bästa Valborg någonsin! :D Är så peppad!
 
 
Igår var jag ner på stan och träffade min fina vän Mitta. Vi spenderade största delen utav dagen med att sitta vid ån och äta Pastasallad och glass och bara prata en massa om allt möjligt. Sedan skulle vi "Bara" springa förbi en affär och kolla på någonting. 3 timmar senare sa vi hejdå med kassar med nya kläder. Hehe som det kan gå. ^^ 
För min del blev det underkläder, en långklänning och en t-shirt. Jag hade tänkt att jag skulle fota dem idag men det blev inte av tyvärr. Men fina var dem. Speciellt långklänningen. Jag har letat efter en sedan förra sommaren men inte hittat någon som jag känner att jag kommer använda. Men nu hittade jag en och jag knappt vänta tills jag får använda den!
 
Ta hand om er på Valborg, ta hand om varandra, och ha kul!
 

Amazing Thai

Äntligen fick jag den där middagen! 
I måndags var ju jag och Simon på bio och tanker var att vi sedan skulle äta middag på stan. Men så blev det inte. Så den middagen tog vi idag istället! 
Vi tog en lugnt promenad i det fantastisk fina vädret och slog oss ned på Amazing Thai. Jag har ätit där en gång förut. Men det var flera år sedan och jag har aldrig testat deras buffé. Så den högg vi in på idag. Den var helt fantastisk god och vi åt oss väldigt mätta och belåtna. De hade även efterrättsbuffé med frukter, småkakor, kaffe och te. Hur mysigt som helst! 

Vi tog även en spontanare och gick på bio igen! Hehe. Jag lovar, jag slösar inga pengar! Vi gör bara slut på alla de presentkorten vi har samlat på oss. Vi har typ 8 stycken så det blir ju en del vi kan gå på då ;) Den här gången blev det Captain America som vi såg. Riktigt bra trots att 3D är jobbigt att se. Jag tycker det är ganska suddigt och svårt att se... Men efter ett tag kommer man in i det :) 
Jag har haft en otroligt bra lördagskväll och jag hoppas att ni också har haft det! 
Godnatt!

Lite lyx i vardagen

På kvällen idag kände jag att jag inte alls hade någon lust att sitta inne och häcka. Så jag bestämde mig snabbt och impulsivt att ta en kvällspromenad. På med jeans och tjocktröja och ut i den inte alls så kalla kvällsskymningen. Riktigt skönt att kunna gå ut utan att behöva tjocka på sig med alla kläder ifrån garderoben :)

Det blev bara en kortispromenad så jag fick ny luft i lungorna, jag gick förbi ica påvägen hem och köpte fil och frukt. För helt plötsligt när jag var ute och gick så blev jag sugen på det. Det är konstigt hur man fungerar ibland ^^ 
Så en stund senare kom jag hem till Simon med äpplen, bananer, kiwi och vindruvor. Vi skar upp allt och la i en skål som vi sedan mumsade på framför filmen "Battle: Los Angeles". En riktigt trevlig kväll med en riktigt trevlig kille framför en riktigt bra film. Ibland är det enkla det bästa på dagen :)