Data tillbehör

Hejsan! 

Idag blev det en heldag till med mina fina vän Mitta! Men idag fick även Simon vara med. 
Först åkte vi iväg till 4-Ever Tatto och beställde en tatueringstid för mig och Mitta. Vi ska göra en nästan precis likadan tatuering som ska få symbolisera våran vänskap! Mer om det berättar jag när jag har gjort den ;) Den 17 februari blir det gjort! 
Efter det åkte vi iväg till MediaMarkt för Mitta skulle köpa nya hörlurar och det behöver jag också så det passade jag på att titta på också. Det slutade med att Mitta gick därifrån med ett par hörlurar och jag med ett nytt tangentbord och en mus. Hehe, det är farligt med rea på saker man behöver och vill ha ;)
Hörlurarna jag ville ha var slut men vi chansade och åkte förbi webbhallen och där fanns dem för 200kr billigare. VÄRT! Så ja. jag har en massa nya prylar för ganska så lite pengar ;) 
 
 
Hehe! 
Sen blev klockan dags att åka till Bergsbrunna och då tog vi med oss Mitta den här gången. Så vi busade en massa med småungarna som blev hur glada som helst och sen blev det tacos för hela slanten! 
Så det blev en sjukt bra dag idag med!
Nu ska jag försöka vänja mig vid mina nya saker och spela till sena kvällen ;)
Det är svårt att vänja sig vid ett nytt tangentbord. Det har tagit väldigt mycket längre tid att skriva än vanligt, haha!
 

Tattoo?

Godmorgon! 


Idag ska jag träffa min fina vän Mitta igen! ^^ 
Jag gav henne för typ evigheter sen, i present, en tatuering. Vi har varit bästa vänner sen jag var två år och vi har alltid trivts med varandra och stått upp för varandra! Vi har aldrig bråkat eller tjafsat för att hon är en sådan underbar människa som det är helt omöjligt att vara ovän med. Så därför har vi läänge pratat om att göra en kompistatuering ^^ och nu äntligen ska vi ta tag i det! 


Vi ska gå till tatueringsstudion och boka en tid! Ååh det ska bli så spännande! 
Vi ska även gå till mediamarkt för att införskaffa nya hörlurar till datorn. Mina börjar ge upp så det är verkligen dags för ett byte. 
Så det ska jag hinna med innan tacosen idag hos mamma ;) ha en toppenbra helg på er! 

Dragons and Unicorns!

Idag har jag varit drake! Och jag har hälsat på min vän Enhörningen! 
Vi gick tillsammans till de tre bergen (högarna) i Gamla Uppsala och visade hur fina vi var och hur duktiga vi var på att hoppa och klättra på bergen. Vi hade med oss enhörningens trogna vän, hunden Wilma.
 
 
Japp! 
Sådanna är vi. Som barn ;)

Jag har haft en helt fantastisk dag. Trotts att vi mest har suttit och snackat en massa skit om Harry Potter och ställen vi vill besöka, så har det varit en mycket bra dag. 
Det var dock liiiite för kallt ute för att inte ha en jacka på sig. Vi hade ordentligt med kläder under dräkterna men det blåste något löjligt kallt så det blåste bara rakt igenom. Vi får vänta tills det blir vår innan vi kan gå ut igen ;)
Påvägen hem igen gick vi förbi några barn som tittade och ropade "Titta! Det är en drake!!" Jag skrattade och vinkade åt dem och de vinkade tillbaka och man kunde riktigt se hur coolt och kul det var för dem! Så roligt ^^ 
Så om ni hör historier om en enhörning eller en drake som gått omkring i Gamla Uppsala så var det bara Mitta och jag^^ 
(Onepicen --> Kigu )