Vi bygger spjälsäng - Video

Hej!
 
Jag har gjort en till video som jag lagt upp på min Youtube-kanal. Det var några av er som sa att ni skulle vilja se fler videor från mig så jag provade och resultatet kan ni se nedan. 
Jag måste säga att det var riktigt roligt att få göra en video. Kul att se på i framtiden också. 
Vill ni komma direkt till min Youtube-kanal så kan ni klicka här <----
 
Eller titta direkt här i bloggen. 
 
 
 
Ni får väldigt gärna gilla videon så jag ser att ni tycker om den. Det kan ni endast göra på youtubes hemsida. Det går fort och ni gör mig superglad! ----> Janelle Wetterholm
 
Om ni gillar att se mig på skärmen som omväxling så tar jag tacksamt emot förslag på videor som jag skulle kunna göra i framtiden :D 
 
spjälsäng - video - youtube

Magbilder vecka 33

Grr jag har varit så irriterad på min dator hela veckan. Minnet blev fullt och det gjorde att jag inte kunde hantera bilder på min dator. Jag försökte rensa men det fanns lixom ingenting på disken som tog upp plats. Simon satt sen i flera timmar och förstod inte heller vad det var som tog plats. Ett tag funderade vi på om min dator drabbats av något märkligt virus. Men sen äntligen fick Simon till det med hjälp av ett program som visade vad som tog plats. Tydligen var det något strul med ICloud... Vi vet inte exakt vad det var men problemet är i alla fall löst. 
 
Så här kommer äntligen bilderna som vi tog här om dagen på min gravida mage vecka 33. 
 
 
 
 
Jag har fått sån fruktansvärd foglossning nu. Det är en sådan smärta att jag har svårt att gå, sitta och stå. Usch och fy. Jag har fått ett foglossningsbälte av mamma som kändes skönt när jag provade en kort stund hemma hos henne men jag har inte provat på riktigt än. Men så fort jag ska ut och gå en längre sväng kommer jag behöva ha det på! Det är när jag har gått en längre sträcka som det gör svinigt ont! 
 
Trevlig Helg!
 
 
foglossning - gravid - v.33

V.33

Hej! 

Här ligger jag i soffan och mår illa. Det har pågått i ett par dagar och det blir bara värre och värre... Jag kräks tack och lov inte men sent på kvällen är det bra nära. Jag har läst att besvär som man kan ha i början av graviditeten kan komma tillbaka i slutet av graviditeten, tack för den haha! 
I helgen fixade jag och Simon en hel del i vårt sovrum inför bebis ankomst. Vi monterade ihop en spjälsäng och möblerade om för att få plats ordentligt. 

(null)

Jag tycker den står väldigt fint där! Den står på Simons sida av vår säng för på min sida har vi fönstret och ett element och då tyckte vi att den stod bättre där. Jag föreslog att jag och Simon kunde byta sida i sängen eftersom att det ändå är jag som kommer stå för amningen under nätterna. Men Simon tyckte inte det. Han ville ha bebisen på sin sida så han kunde mysa med honom. Och att lyfta över bebis till mig var tydligen inga problem <3 Vi får se hur det blir i längden ^^ Precis i början kommer bebis nog inte använda spjälisen utan sova i vår säng i ett babynest. Men så småningom kommer en spjälsäng behövas. Vi har oxå en korg som jag och alla mina syskon och mamma och moster sovit i som nyfödda. 

(null)

Den är tanken att vi ska kunna flytta runt i lägenheten och ha den stående där vi befinner oss för stunden. Det är lite märkligt att ha den stående i lägenheten. Jag har själv sovit i den och sett alla mina syskon i den och snart kommer jag ha ett eget barn som ska få använda den. Wow. 

Tyvärr blir det ingen magbild idag för Simon har varit bort hela dagen och jag har inte orkat anstränga mig framför spegeln ^^ Så blir det ibland. Det får bli imorgon istället. 
För imorgon är det en spännande dag! Först ska Simon och jag till familjerätten för att skriva på faderskapsintyg och senare ska vi göra något som vi längtat efter länge. Jag säger inget för vill inte jinxa något men jag tror det kommer bli bra! 

Ha det bäst så länge! 
bebis - gravid - säng - v.33