Mörka höst

Hej!

I söndags ställdes klockan om. Hoppas ni inte har glömt det ;) Jag blev otroligt nöjd för det betydde ju att jag kunde sova en timme till på morgonen. hehe. 
Men på måndagskvällen önskade jag att vi inte hade ställt tillbaka klockan... Fatta hur mörkt det var att vänta på bussen mitt på landet utan lampor! Jag stod där med min fåniga lilla fickreflex och bad om att busschauförren skulle se min mobilficklampa. Det var så mörkt att jag knappt kunde se min egna hand framför mig. Busschauffören såg mig och han skrattade gått åt att jag viftade med mitt lilla ljus mitt i mörkret. Hahah vad gör man inte för att bli sedd ;)
Annars tycker jag att det är väldigt mysigt när det är mörkt. Som i helgen när jag och Simon såg en film och tände ljus. 
 
 
Nu på hösten blir det heller inte för varmt med  ljus så det går alldeles utmärkt att tända flera stycken :D 
 
Jag har också börjat dricka te nu när det har blivit mörkt och kallt. Under sommaren drack jag såklart inte alls mycket, då vill man ju hellre svalka sig. Men nu när man sitter med lite varmare kläder och känner att man vill ha någonting varmt att dricka så är te det bästa! 
Jag vet att mamma saknar att jag kommer och frågar om jag ska göra en åt henne. Jag gjorde ofta det förut när jag bodde hemma, ja nästan varenda kväll gjorde jag en kopp till mig och en åt henne, men det blir lite långt att springa nu ;) Hon får helt enkelt göra sitt egna  te. hehe. 
Vi kan dricka tillsammans när jag kommer hem till henne, som i fredags. Då fick jag prova hennes nya choklad som hon köpt hem till sin tassimo-maskin. 
 
Det står "världens bästa mamma" på muggen. Jag trodde ju att den var helt blank när jag tog den åt mig själv. Men det blev ju kanoners med den muggen för den här bilden! <3
 
Nä nu blev jag så sugen på te så nu måste jag springa iväg och göra en kopp.
Ha en trevlig vecka, tappa inte bort er själva i mörkret! 
 

tandläkare

urg tandläkaren. Jag tycker verkligen inte om att gå till tandläkaren :( men det är ju något som man måste göra. Så det är bara att gå dit. Jag har aldrig haft några större problem med mina tänder så jag har egentligen ingenting att oroa mig för. Inte ens idag sa dem att de var några större problem som inte tandborstning kunde lösa. Men det är själva grejen att öppna munnen och låta en annan människa gräva runt och titta och skrapa... wäääh usch!
Nu är jag oxå så stor att jag måste börja betala för mig. Som att tandläkarbesöken inte var nog hemska.. Jag tecknade dock ett sånt där avtal så jag betalar i månaden istället för varje besök :) Så ifall det händet något med mina tänder så slipper jag betala massa tusen kronor på en gång :s Mina tänder mådde så bra att det blev löjligt lite i månaden som jag ska betala så jag tycker att det är bättre :)
Efter besöket åkte jag direkt hem till mamma och sitter nu med mina syskon och ser på tv. Mamma är inte hemma än så vi slappar tills det är dags att börja med tacosen!

Ha en bra fredag!

Taco fredag och finlunch

Hej!
I fredags var det som vanligt tacokväll hos Familjen Wetterholm! Såklart var jag med, Simon jobbade inte den här gången så han kunde oxå följa med. Vi möttes ac tre glada barn som sprang och mötte oss ute på uppfarten<3 Trixie fyllde år i onsdags. Vi kunde inte komma då meb jag ringde henne för att gratta och prata lite. Det märks hur ovana de mindre är med telefoner, när man pratar med dem öga mot öga så är det non-stop talking, men i telefonen blir de plötsligt blyga och inte alls lika pratglada ^^ Spännande.
Trixie fick en burk med minioreos kakor och 'Barbie i en sjöjungfrusaga 2' på DVD. Hon blev så glad så!
Jamie var sjukt glad och skrattade och pratade med mig hela kvällen. När jag sa att jag skulle åka hem så blev han sur och sa nej. Men han glömde bort att han var sur och vinkade åt oss i hallen. Haha knäppis<3

På lördag gick jag och Simon upp och bakade på morgonen. Vi skulle fira Simon och hans bror med tårtkalas efter en lunch på stan. Lunchen åt vi på Le Park. Jag har aldrig ätit där förut och blev glatt överraskad. Hur gott som helst! Jag åt fläskfilé med rödvinssås och pommes. Mums!


Jag kan ju säga att man blev ordentligt mätt. Inga fisportioner här inte! Underbart.
Fika efter det var på gränsen att man fick i sig ;) men fika har man lixom alltid plats för.