En spontan utflykt

Etta kom på besök igår och åt lite lunch. Vi satt länge och funderade på vad vi skulle hitta på. Vi båda ville iväg nånstans.  Men vart visste vi inte. Vädret var inte så bra för att åka och bada och att allt annat kostar pengar.. Hmm.  
Etta har ju skaffat körkort så vi ville utnyttja det. Så typiskt att man inte vet vart man vill åka när man har möjlighet att  åka precis vart man vill ;) 
Till slut så kom vi på att vi bara  skulle köra nånstans. 
Sagt och gjort. Först kom vi in mitt i ett bostadsområde i närheten där jag bor. Vi trodde att vi  kunde köra rakt igenom men det kunde man tydligen inte så vi fick köra tillbaka precis samma väg. Nu vet vi i alla fall hur det ser ut där, haha!
Vi körde förbi ica och gick in där för att handla lite att fika. Sen iväg mot okänt slutstation. Vi såg en skylt mot Hammarskog och tänkte att där borde det ju finnas något fint ställe där man kan stanna och fika. Men helt plötsligt försvann alla skyltar och vi visste inte riktigt vart i var.  Tillslut kom vi tillbaka till samma stora väg som vi lämnat. Ja alltså det här var ju tydligen inte riktigt vår grej, men kul hade vi! Vi skrattade gott åt hur vilse vi var och hur konstigt det var att vi inte hittade! Tillslut hittade vi en lekpark vid ett annat bostadsområde och där bestämde vi oss för att stanna.
Vi satt länge och snackade om dittan och datten och om allt och inget. När vädret sen bestämde sig för att den ville släppa ner en regnskur så hoppade vi in i bilen igen och Etta skjutsade hem mig och hon åkte till sig. En otroligt spontan dag men hur mysigt  som helst. Att bara hoppa in i bilen och köra nånstans, stanna på en vilt främmande plats och sen ta sig hem igen. Det är ett litet äventyr ^^ 
 
 
 
Anna

Låter mysigt och roligt!

Kan du inte skriva ett inlägg om vad du har för planer dör hösten? Ska du plugga eller jobba? Om du inte ska plugga, vill du plugga vidare sen? :)

Kram