Jul och nyår

Vi har haft en väldigt lugn och fin julledighet. 
Imorgon börjar vardagen igen efter 2 veckor semester/ledigt/jullov. 
Jag påbörjar min sista termin i skolan imorgon (!!!), det har gått så snabbt! När terminen är gjord är det praktik som gäller i ungefär 6 månader. Praktiken ingår i kursplanen och tekniskt sätt räknas jag fortfarande som student då, även om jag är på ett jobb. Så spännande! 

Julen har vi spenderat med vår egna lilla familj och våra föräldrar. Vi träffar dem då och då och tog alla försiktighetsåtgärder vi kunde för att kunna träffas. 

Julafton spenderade vi hemma hos Simons mamma, alltså Jacks farmor. Vi kör på ett vartannat år nu när vi har Jack. Innan Jack föddes firade jag och Simon isär. 
Vi hade jättetrevligt, åt god mat, fick träffa tomten och åt godis och fika tills vi mådde illa. Som så hör till haha. 
Jack var super cool när tomten kom. Han hjälpte t.o.m till att dela ut julklapparna :D 

(null)

(null)

(null)

(null)

På juldagen åkte vi hem till min mamma (mormor) och åt god mat och firade lite jul även med dem ^^ 
Jack älskar att leka med mina yngsta syskon Jordan och Jamie. De har så himla kul med varandra! Dem andra syskonen blir lite dissade haha, de är tydligen inte lika roliga ;) 

I Mellandagarna var vi bara hemma och underhöll oss. Lekte en del ute när det var snö, de två enda dagarna vi hade snö här i Uppsala... Den var otroligt efterlängtad, t.o.m av mig som inte tycker om snö så mycket. 
Jack fick en pulka i julklapp förra julen av sin farmor som vi inte kunde testa ordentligt för det blev inget mer snö det året. Men nu skyndade vi oss ut och åkte. Jack gillade det :D 

(null)

(null)

På nyår höll vi oss hemma. Jag, Simon och Jack hade en mysig dag med lek och stoj. 
Vi lagade god middag som vi klädde upp oss till, lite fin vill man ändå vara sista dagen på året ;) 
Efter middagen gick vi ut på balkongen alla tre. Det smällde raketer hela kvällen hos oss och vi ville gärna att Jack skulle få se några. Han är ju alldeles för liten för att stanna uppe till kl 12, tycker vi. 
Vi tog med oss ett gäng tomtebloss ut som vi brände upp. Jack tyckte det var jättespännande med både tomteblossen och de raketer vi såg. 

(null)

(null)

(null)

Sen fick Jack gå och lägga sig och jag och Simon tittade på Titanic i väntan på tolvslaget. 
Kl 12 stod vi på balkongen och såg på raketerna och lyssnade i babyvakten om Jack vaknade. Vilket han inte gjorde :D för tredje året i rad sov han sig igenom tolvslaget! Skönt. 
Vi såg klart Titanic och gick sen och la oss, nöjda med dagen och kvällen <3 

Jag hade gärna varit ledig en vecka till egentligen, man blir så snabbt van vid att vara ledig. Men det lockad oxå att påbörja sista terminen och bli klar med den! 

Hoppas ni har haft det bra i jul! 

barn - familj - jul - nyår
Annika, Malmö

Gott nytt år!
Så fint du klär i det läppstiftet! Å