Sommartider hej hej!

Hallåååååå

Jag har sommarlov! 

Fasen så skönt! 
Första skolåret av två avklarat och om ett år är jag klar med skoltiden och har ungefär ett halvår praktik kvar, sen är jag färdigutbildad lever designer och kan börja jobba med något som jag hela mitt tonårsliv aldrig trodde att jag skulle kunna göra, så sjukt! 
Sista veckorna i skolan var riktigt tröga med en stor uppgift och ett spelprojekt som skulle in samma vecka... puh. Men har nu fått godkänt på min individuella uppgift så jag kan ta ledigt med gott samvete. Spelprojektet ligger vi lite efter i men jag som lever designer har gjort mitt så det enda jag kan göra är att speltestare spelet åt programmerarna och ge feedback. 
Jack har sommarlov tillsammans med mig och Simon får semester om en vecka ungefär. 

(null)

 Vi har hunnit göra en hel del på bara en vecka. Jack har fått en trehjuling i tidig födelsedagspresent och är på riktigt god väg att lära sig cykla helt själv på den.
Vi har varit ute på landet och firat midsommar.
Vi har varit på stranden och badat flera dagar i rad. 
Vi har handlat på Ikea. 
Vi har åkt Lännakatten.
Och sist men inte minst, tagit absolut noll sovmornar... Hahah! 
Jack har vaknat prick 7 varje morgon, vilket är en förbättring från förra veckan när han vaknade 6 på morgonen. Och 7 låter kanske som rena rama sovmorgonen för vissa men den här ungen har inga problem med att sova till kl 8 på morgonen. 7 är ganska ovanligt. 
Men jag antar att det har med värmen att göra. Eller så vill han jävlas med mig för imorse var Simon hemma och jag skulle få sovmorgon och då sov Jack till kl 8, haha! 

Vår lägenhet blir så jävla varm dessa heta sommardagar.  Vi bor högst upp utan vind i en hörnlägenheten så solen skiner på våra väggar och tak konstant hela dagen. För två år sedan fick vi en AC av Simons mamma och den hjälper en hel del men det är fasen varmt ändå. Stranden har därför varit min och Jacks räddning den här veckan. Tre dagar i rad åkte vi dit med min familj och slappade i skuggan. Det fläktade så skönt och vattnet var svalkande. Man kände inte av att det var 30 grader varmt. 
Kul att se och känna att folk fortfarande respekterar pandemin och faktiskt håller avstånd mellan filtar och i vattnet. Alla filtar hade flera meter mellan sig och när man skulle gå förbi någon höll man avstånd. Känns bra för då kan man fortsätta åka till stranden :) nu kanske det oxå var så på just det stället vi var på, men jag hoppas alla fortsätter att tänka sig för! 

Vi åkte Lännakatten igår! Uppsalas finaste tåg. 
Jack som aldrig åkt tåg var väldigt nyfiken och försiktig. Han tog in alla nya intryck och lyssnade när tåget skallrade och lät. Vi hoppade av i Marielund och fikade för att sen ta tåget tillbaka till Uppsala. 
Jacks gudmor, och min barndomsvän Matilda var den som föreslog utflykten. Jack var väldigt förtjust i Matilda och ville gärna hålla henne i handen och sitta bredvid henne på tåget <3 

Här kommer nu ett gäng bilder från midsommar och fram tills nu: 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

bada - barn - familj - semester - sommar - utflykt