Lite bilder från senaste veckorna

Hej! 

Vädret har kanske inte presterat lika bra som den där veckan då det var 30 grader men vi underhåller oss ändå! 
Simon har haft semester i två veckor nu och kommer ha ytterligare två till, så härligt! 
Jack är nästan två år nu och vill gärna bli underhållen eller leka med oss hela tiden. Att bara sitta hemma för att det är lite tråkigt väder gör honom sur och vresig. Så vi försöker att hitta på så mycket kul som vi orkar och kan :D Vi passar oxå på att överlämna Jack till sin mormor eller farmor för att vi ska få pausa från varandra men oxå för att Jack ska få umgås med sina släktingar. 


(null)

(null)

(null)

Vi har massa fina lekplatser i Uppsala som vi passat på att besöka nu under sommaren. Pelle Svanslös-parken är nog min favorit, den är så fin! Det tycker många andra för det var mycket folk när vi var där vilket gjorde att vi behövde gå där ifrån ganska snabbt. 

(null)

Vi besökte Fjärilshuset i Solna för en vecka sedan. Där var det väldigt lugnt med folk just den dagen. Jack var intresserad i början men efter en timme var det bara kryptunneln som var kul haha. Fjärilshuset var inte så stort heller så en timme räckte gott och väl. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Den senaste lekparken vi besökte var en park med medeltidstema. (Men varför det finns en tidsresande maskin vet jag inte haha) 
Den var också väldigt fin med små stugor som ett apotek, en affär och ett torn. 

(null)
(null)

Nu hoppas vi bara på lite mer sol men annars så är vår semester toppen än så länge! 
barn - bilder - familj - lekpark - semester - utflykter