Barnvagn

Hej på er!  
Det var ett par dagar sedan jag kikade in här. Jag har varit så trött att jag inte orkat sitta vid datorn på kvällarna. Jag går upp och ner sådär, vecka till vecka. Orkar mycket ena veckan och nästa vecka orkar jag ingenting. 
Denna vecka har alltså varit en sån seg vecka. Ber om ursäkt för det. 
 
Igår var jag och Simon och tittade på barnvagn! 
Alltså wow. Det är typ lika mycket information om olika barnvagnar som det är om bilar. Det var världens djungel!  Tur att vi fick hjälp av en supertrevlig och duktig tjej i butiken som brättade om olika barnvagnar.  
Tanken var först att vi skulle ta en gammal barnvagn från mamma som står i garaget och väntar  på att bli använd. Men nu har Simons pappa med fru sagt att de gärna vill köpa en vagn åt oss. Så snällt! En barnvagns kostnad skenar snabbt iväg och det skulle kännas så tråkigt att nöja sig med en "okej" barnvagn och sen sukta efter en annan. (Nu pratar jag för om jag och Simon skulle betala den själv.) 
Men nu har vi kommit fram till att vi vill köpa en Emmaljungavagn. Både jag och Simon tycker att det märket gör riktigt snygga vagnar och de är smidiga och hjälpsamma i sina finesser. Eftersom att Simon är väldigt mycket längre än mig krävs det att det går att  justera handtaget ordentligt, som ett exempel. 
 
Vi fick hem en massa broschyrer så vi kan sätta oss ner och bestämma exakt vilken vagn vi vill ha. Sen måste vi åka tillbaka så snabbt vi kan för att lägga en beställning så vi hinner få hem barnvagnen innan fabriken stänger över sommaren!  
 
 
Nu måste jag snabba mig för jag ska på 50-års kalas om en timme!  
 
Ha en trevlig helg på er!
 
barn - barnvagn - familj