2 år

Idag, den 31 augusti, fyller vår lilla Jack 2 år! 
I två år har han funnits hos oss och i två år har jag och Simon tillsammans varit föräldrar. Helt sjukt och samtidigt helt rätt. 
Vi har firat Jack i två olika omgångar, en gång med min sida av familjen + vänner och en gång med Simons sida av familjen. 
Det är lite speciellt att ordna kalas för sitt barn. Jag har varit mer taggad på att fira Jack än mig själv och då har jag alltid tyckt om att fylla år, haha. 
Jack gillar släkten och våra vänner och är alltid (oftast) på sitt bästa humör vid tillställningar. Så även dessa gånger. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag är det måndag och även första dagen tillbaka till skolan för mig och förskolan för Jack. Men vi sjöng såklart för honom på morgonen och så fick han öppna paket. Han fick ju en cykel av oss i början av sommaren men jag tycker det är viktigt att man får öppna presenter på morgonen på sin födelsedag, så därför fick han ett pussel av oss i morse! Lite överkurs för honom men han verkade tycka om det ändå. 

(null)

Förskolan gick jättebra fast han varit borta i 10 veckor. Han hade haft det så kul och inte varit ledsen en enda gång, skönt! 
Jag hade en kortare introduktionsdag och kunde åka hem tidigare. Imorgon startar vi pang på direkt med en avancerad scripting kurs... 
Efter middagen idag fikade vi lite innan det var dags att lägga sig. Jack som bara provat att blåsa ut ljus en gång tidigare tog ett enda djupt andetag och blåste ut båda ljusen på en gång! Både jag och Simon tittade på varandra och trodde att den andra hjälpte att blåsa men nejdå, det klarade Jack själv. Imponerande! 

(null)

Stort grattis på födelsedagen älskade barn! 

2år - barn - familj - fira - födelsedag