Skolan och sömn

Hej! 

Det har varit ett par intensiva veckor i skolan de två senaste veckorna. Har jag sagt det innan? Haha ja det kanske bara är en hektisk period just nu ^^ 
Men den här veckan hade vi deadline på vårt portfolioarbete som varit vår kurs Hela den här terminen! Sen januari har vi planerat och arbetat med uppgifter att lägga i vår portfolio. Sjukt bra och väldigt viktigt att det blir bra för det är med denna portfolio vi söker praktik senare. 
Nästa vecka blir portfolion live på skolans hemsida och veckan efter det har vi Meet and Greet (online) med massa spelföretag. Nervigt! 

Nästa vecka har vi oxå inlämning av ett grupprojekt vi arbetar med i 15 veckor. Den känns ganska lugnt men det är ändå en del jobb att få gjort. 

Skolan börjar lida mot sitt slut och det känns både spännande och sorgligt. Skolan kommer köra distans terminen ut så chansen att träffa min klass igen är lika med 0 :( 
Förhoppningsvis kan vi ses igen när pandemin är över. 


Hörni, Jack sover så bra just nu!
Sist jag skrev om det här så hade han somnat själv tre dar i rad. Nu har han somnat själv varje kväll sen dess 😃 
Han är så duktig! 
Vi kör på samma rutiner varje kväll och han vet vad som gäller och vill gå lägga sig. Han är ju trött och klar för dagen ^^ 
Så då talar vi om att det är dags att gå och sova. Vi går till badrummet och byter om till pyjamas och borstar tänderna. Sen får han en vattenflaska och går in till sovrummet och lägger sig i sängen. Vi läser en bok för honom och säger sedan godnatt. Vi låter dörren stå på glänt tills han somnar. Vi vet ju inte exakt när han somnar men det är iaf tyst direkt så vi gissar att det tar bara några minuter. 

Det är sååååå skönt! 

Oftast vaknar han en gång på natten men har nu den här veckan börjat sova hela nätter i sin egen säng utan att vakna nån gång.

Duktiga kille! 

Trevlig helg på er!  
barn - familj - skola - sömn