Tankar om öppna förskolan

Den här veckan har jag och Simon tillsammans med Jack provat tre olika öppna förskolor. Vi har ingen speciellt jättenära och jag ville testa flera för att se vilken som passade oss bäst. Fick en kommentar om att testa Vaksalas öppna förskola och den testade vi allra först och den gillar vi skarpt! 
Tanken med öppna förskolan är att vi ska kunna gå dit lite då och då när vi känner för det. 
Jack är en riktig "sympatigråtare" och gråter när han hör ett annat barn gråta... haha så det är bra övning för honom att va i en grupp med andra barn. Han är oxå nyfiken på allt runt omkring och sitter som ett ljus i vår famn under sångstunderna. 
Som vuxen är det skönt att ha något enkelt planerat utanför hemmet med andra vuxna. 
Jag gillar konceptet med öppna förskolan och hoppas nu att både jag och Jack kan skaffa nya vänner!
Hur ofta vi går är helt upp till Jack och vi får ta det som det kommer från dag till dag. Idag var tex inte en bra dag... Jack var trött och sur och kräktes en massa. Då är det så himla smidigt att man får komma och gå som man vill under öppettiderna. Är man bara där i 50 min för att ens bebis bestämmer att det är tråkigt då är det helt okej ^^ 
Imorgon blir det en lugn dag hemma. Vi ska bara vara hundvakt åt två supergulliga hundar i ett par timmar så förutom ett par promenader så blir det en heldag inomhus. 

Ha det bra! 
Uppsala - barn - bebis - tankar - vardag - öppna förskolan