6 månader

Idag blir Jack 6 månader!! Ett halvår! 
Har jag varit mamma i ett halvt år? Har Simon och jag tillsammans tagit hand om och ansvarat över en annan människa som vi satt på denna jord? Det är ju helt galet. 
Han fuskar sig in på sin halvårsdag i och med att han är född den 31 och februari bara har 28 dagar men vi har alltid räknat den sista varje månad så varför krångla till det? 😊 
Ett par dagar hit eller dit spelar ingen större roll för oss. 

(null)


Vi skulle ha gått till vår vårdcentral för föräldraträff men den blev framflyttad så vi hade plötsligt hela dagen ledig. Jag fick sovmorgon och Simon tog Jack på morgonen. Jack som för överigt har bestämt sig för att vakna 7 varje morgon istället för 8? 
Hur går det till? Han lägger sig runt samma tid varje kväll men sover väldigt olika varje natt. Ändå har han alltid vaknat runt 8 på morgonen och så nu plötsligt är det 7 som gäller... haha, bara det inte blir ännu tidigare än så. 
Vi tog det sen lugnt under förmiddagen och åkte sen och handlade på eftermiddagen. 

Jag har känt mig så uppblåst och plufsig hela dagen och tänkte att mensen kanske är påväg tillbaka? Mycket riktigt. Jag fångade den första mensen på toaletten utan så mycket som en droppe i trosan! 
Första mensen sen förlossningen och wow så skönt det har varit utan den dessa 6 månader som gått. Jag har förstått att den första mensen kan hålla på ett tag så jag stålsätter mig för ett par veckor ;) 

Det var allt för mig idag, ha det så bra!
6 månader - barn - familj - halvår - livet - mens