Jack 1 år

Så blev han 1 år. 
 
Ett helt år, helt otroligt. Vilket år det har varit! Ett utav mina bästa faktiskt. Och tänk att vi kommer fortsätta vara en familj och vi kommer få fortsätta se Jack växa upp och lära sig nya saker i resten av våra liv, vilken lyx <3 
 
Jag älskar att vara förälder, och att få vara förälder tillsammans med världens finaste kille Simon!
 
Idag har vi firat Jacks första födelsedag och det blev en riktigt bra dag och ett väldigt lyckat kalas. 
Simon jobbade natt så han fick sova fram tills kalaset började. Vi hade förberett det mesta dagarna innan och det som behövdes göras idag var att få allt till lokalen och det hade jag bett mamma, Petra och c:o om hjälp med. 
 
Simon och jag hade bakat kakor och muffins och köpt en frukttårta. Till det bjöds det på kaffe, te och läsk. Ett riktigt kalas med andra ord ;) Jag har gått på massor men aldrig riktigt anordnat ett helt på egen hand som vi gjorde idag. Vi hade även köpt ballonger, vimplar och tårtdekoration. Så kul att fixa i ordning!
 
 
Efter fikat öppnade vi presenter och det tyckte Jack var kul. Han fick stå en stund och greja med ett stort paket medan jag och Simon öppnade de andra åt honom ;) 
Han fick bla. kläder, klossar, böcker och babblarna. Av sin mormor fick han en gåvagn som han ställde sig vid och gick iväg med på en gång, som om han inte gjort annat. Oj så kul den var!
 
 
De som kom idag var alltså min sida av släkten, några av våra vänner samt Jacks gudföräldrar. 
Det värmer mig så om hjärtat att så många kommer för våran lilla skits skull :') Han förstår verkligen inte hur många runt omkring honom som bryr sig och älskar honom. Det är så otroligt att få känna så!
 
Jack blev lite grinig vid slutet av kalaset och han somnade tidigare än vanligt ikväll och helt utan klagomål. Förmodligen vaknar han tidigare i morgon bitti oxå, haha. 
 
Tack alla som kom och firade Jack på sin 1-årsdag! 
 
 
 Titta gärna på min video som jag lagt upp på youtube. Det är filmsnuttar från Jacks första år tillsammans med oss ❤
 
 
1 år - barn - familj - kalas