1 månad

Jack har nu förgyllt våra liv i en hel månad! En månad som gått så fort. Hur har det redan gått en månad sedan han föddes? 

(null)

Jack fortsätter att vara snäll och äter och sover... tänkte jag skriva men faktum är att han sover väldigt lite i jämförelse med för ett par veckor sedan. Han sover på nätterna och vaknar med 3-4 timmars mellanrum och vill ha mat och ny blöja. Men på dagarna upplever vi det som att han är mer vaken än sovande. Han är ganska nöjd så länge han får vara med oss så det är ju egentligen bara kul att han är vaken. Så fort vi ska nånstans passar han på att sova. Vagnen och bilbarnstolen har ännu inte slagit fel när det kommer till att söva honom ;) 

(null)

Nu ikväll har vi lite problem med sovandet. Han har knappt sovit på hela dagen och det är som att han kämpar med att hålla sig vaken. Så nu har vi provat att lägga honom inne i sovrummet med nattlampan tänd och han verkar faktiskt ha somnat! 

(null)

Han sover ju som sagt bra på nätterna. Är det den röda lampan som har en sövande effekt eller har han "lärt" sig att sova när den är tänd? 
Hur som helst så verkar det fungera! 

Hoppas ni fått en fin helg. 
bebis - månad - sova
Julia

Åh vad är det för lampa?? Letar efter ngn nattlampa , judt nu kör vi med handduk över lampan 🙈

Svar: Det är en hjärtformad lampa från Ikea 😁 Lyser aningens mycket för min smak men det är skönt att se Jack under nätterna.
Janelle

Anna

Såg din senaste youtube film, och såg att Simon matade Jack så tänkte höra om du pumpar ur bröstmjölk eller om ni ger ersättning?
Hälsningar från en mamma som delammar

Svar: Jag pumpar brösten :) Än så länge funkar det bra och Jack äter fint ur flaskan.
Janelle

Jannike Dahlquist

Så mysigt med bebis.. 😍

Trebarnsmamma

Har någongång, någonstans (minns tyvärr ej var) hört att rött ljus kan lugna små bebisar eftersom det påminner om "ljuset/skenet" innifrån magen =)

Svar: Det låter väldigt logiskt faktiskt, coolt ^_^
Janelle