V.29

Äntligen har vi kommit igång ordentligt här hemma med att få hem det viktigaste inför födseln. Just nu står det en enorm kartong med blöjor, tvättlappar, våtservetter, bommullspinnar för bebisar, nappar och nappflaskor samt en del andra "bra-att-ha" saker.
Vi har hämtat hem tre babyboxar som innehöll en del bra saker, tyvärr blev det en del dubletter av vissa saker men det kommer säkert att komma till användning ändå. 
 
 
Roligt att babyboxarna innehöll lite saker för föräldrarna också. Som ett nagerlack, öronproppar och glidmedel...!
Simon är ledig den här veckan och jobbar i helgen. Det är därför vi passar på att få en del saker gjorda när han har flera dagar i följd ledigt :) 
 
Den här veckan börjar föräldraträffarna på vår vårdcentral. Vi har varit på en träff redan och kommit i kontakt med andra föräldrar som också väntar barn i augusti. Vi fick information om vad som kommer att tas upp och vi fick chansen att prata med varandra om vad vi skulle vilja få ut av våra träffar. Det kändes väldigt vuxet! 
 
Idag var jag och Simon iväg till ett närliggande bad. Vi packade med oss lunch och bara njöt i ett par timmar i solen. Det blåste svalt då och då vilket var så otroligt skönt. Det har varit så vindstilla här där vi bor att svetten runnit dygnet runt i flera dagar. Att vara utomhus och känna att huden var sval trotts att man inte frös var underbart. Vattnet var skitkallt men vi lyckades ändå doppa oss hela vägen upp till hakan. Sen fort upp och värma sig i solen igen.
 
 
När vi satt där fick vi ett samtal om att vår vagn vi beställt har kommit och vi ska hämta den imorgon! JAA
Efter vagnen är det nog bara säng som vi ska hämta hem. Sen ska allt på plats men det tar vi en annan vecka. 
Flera militärflygplan i olika storlekar  och former flög förbi och över oss där vi satt. En bit bort sköts det med gevär också. Det var som att sitta i någon slags krigszon! Flygplanen lät högt och maffigt och jag kände igen ljuden från veckan som gått. Ett par gånger (gärna på natten) har det flugits över eller i närheten av vårt område. Tur att de inte flög vid badplatsen så mycket att man blev störd av det. Det var snarare lite mäktigt att få se på så nära håll.
 
Här kommer veckans magbild. 
 
 
Magen är stoor. Jag ligger lite över medelkurvan men vad gör det. Jag hade ju en egen mage innan jag blev gravid så det förklarar min kurva ;) Jag tycker bara det är kul att det syns så väl att man är gravid. Sen att den är i vägen och tung och krockar med allt är en annan femma.
 
11 Veckor kvar till beräknad födsel! 
 
barn - barnvagn - bebis - gravid - sommar - v.29
Sandra

Kan tipsa om Liberos box, den var riktigt bra med massa rabattkuponger på blöjor och andra bra bebissaker från apotekhjärtat.

Mitta

Du ser så mycket ut som en mamma på den där bilden att jag blir lite rörd haha <3

Svar: Men gulle! <3 Tack vännen!
Janelle