Vecka 16

Hejsan alla! 
 
Jag går nu in i vecka 16 och kan äntligen andas ut från allt illamående och orkeslöshet. 
Fram till för någon vecka sedan bestod min dag av att vara illamående och inte orka gå till toaletten. Men nu är det mycket mycket bättre! 
Jag mår inte alls  så illa längre,  lite ligger det kvar och trycker men tänker jag på vad och hur jag äter hjälper det. Jag är heller inte lika orkeslös som innan. Dessvärre går man ju inte från liggande i soffan i två månader till att studsa ut och springa flera varv runt gården. Jag orkar mer men blir ändå trött väldigt fort. Att gå en halvtimmes promenad  gör mig lika trött som ett stenhårt pass på friskis gjorde. Det gör mig fortfarande sjukt frustrerad men jag försöker att se ljuspunkterna på vad jag kan göra istället för vad jag inte kan! 
Det enda som stör mig just nu är ryggvärk och märkliga drömmar. Jag drömmer så mycket och så konstiga saker att jag varje morgon vaknar med ett förbryllat ansikte och andas "va?" för mig själv. Haha jag blir nästan rädd för mitt egna sjuka sinne!
Annars brukar jag tycka om att drömma men nu är det bara så konstigt att jag gärna slipper. 
 
Jag har även köpt gravidkläder till mig själv. Lite tidigt känns det som men alla mina kläder jag äger sitter supertight och det kan jag helt enkelt inte ha längre. Så nu har jag ett par jeans och tre tröjor som täcker magen hela vägen, tjoho! Jag har även fått  lite kläder från mamma som jag använt, men det har inte varit helt i min stil. Jag saknar ju jeans!
 
Har inte någon nytagen bild på magen men den här bilden tog jag i vecka 13. 
 
 
Jag tycker ändå det syns lite. Det är ju svårt att se skillnad med tanke på att jag var lite rund sedan innan men jag tycker ändå att jag har blivit lite rundare än vanligt ^^
 
Den bästa bilden att jämföra med är den här som jag tog på mig själv i somras. 
 
 
Det brukar vara jag som står bakom kameran så att hitta bilder på sig själv är inte helt lätt. 
 
Jag och Simon pratar jätteofta om bebisen och hur vi ska möblera och namn och hur vi tror att det kommer att bli. Simon är så gullig. Även fast det inte finns mycket mage än så brukar han klappa på min mage när vi ligger och ser film i soffan. Han längtar lika mycket som jag efter det lilla knytet i magen <3 
 
Tänk att hälften av graviditeten snart har gått! Helt galet. 
gravid - v16