Dreamhack Winter 2017

Woho på fredag drar vi! DREAMHACK
Det blir fjärde gången som jag åker dit tillsammans med Simon och Philip. Första gången vi åkte planerade vi i flera veckor och hypade som bara den men nu så har vi inte tänkt på det så mycket. Det är ju ändå två gånger om året så man får in vanan ganska fort ;) 

Jag VET att vi kommer ha en helt otroligt awesome helg och jag uppmanar verkligen alla som tycker om spel att  åka dit. Vi åker dit med våra datorer och stolar och hela köret och spelar så mycket vi bara kan. Men det finns ju en massa event där så man kan underhålla sig en hel dag utan att spela spel. 
 
Jag skrev precis klart ett prov som egentligen ska in nästa vecka, men då kommer jag inte orka läsa så jag valde att göra det den här veckan då det ändå är lugnt på pluggfronten. Iom att det är dreamhack och jag förutom det har skrivit NaNoWriMo i år igen så har jag inte riktigt hajjat att det är jul än. Jag har beställt en del julklappar online och tyckte att jag var i så god tid. Men på fredag är det första december redan! Jag insåg det på riktigt när mormor ringde och frågade om hon kunde komma förbi med presenterna till min och Simons julklappskalender. Jag trodde det var flera veckor kvar tills dess men det är ju nu. Det är det här med bristen på snö som gör att man fortfarande såsar runt i höstmode, tror jag. Men december för vår del får vänta till efter Dreamhack. 
 
Förra Dreamhack, alltså i sommras, satt vi såhär: 
 
 
Okej nu blev jag taggad. WOO