Jag fyllde år

Jag vill börja med att tacka er alla som gav er tid till mig med kommentarer och gillningar på mitt förra blogginlägg! Jag blir superglad av allt fint ni läser. Tusen tack. 


Förra veckan, nästan exakt en vecka sedan, fyllde jag år! Yaay. 
Jag blir i år 23 år gammal. Jag fick feber dagen innan men gav mig fan på att jag skulle upp och gå till jobbet. Jag har hand om inskolningen för de nya barnen som kommer och därför passade det inte att ligga hemma och vara sjuk! Men när jag tempade mig själv på morgonen och såg att febern stigit istället för att sjunka, som jag hoppats, så var det bara att inse att jag inte kunde gå. Dels för min egen del men också för alla andras del. Under dagen tog jag även beslutet att vara hemma under fredagen med. Nu i efterhand vet jag att jag hade orkat gå med den febern jag hade men jag tror att resten av folket hellre hade mig hemma ;) 
Så min födelsedag spenderade jag i soffan med film och te. 

Mamma ringde tillsammans med en stor del av mina syskon och tillsammans sjöng de så fint för sin äldsta syster <3 Vi pratade en stund på FaceTime och syskonen som var hemma grattade mig. Underbart. 

Jag fick flera grattishälsningar från mina vänner och en del av er på min instagram. Det gjorde hela min dag! Tack så mycket. 
På fredagen hade jag bokat bord åt mig och mina vänner. Några var oroliga för att jag inte skulle orka men jag röjde runt hela dagen och höll febern borta med tabletter och orkade visst ;) 
Jag var lite svettig men annars mådde jag bra. 
Vi träffades på Texas och fick fin service hela kvällen. Min syrra jobbar där så personalen hade koll på vem jag var och varför vi var där. Vi åt gott, öppnade presenter och drack vin. Till efterrätt fick jag en brownie med eld i, ett grattis från Texas. 

Efter maten tog vi en snabb runda till Shotluckan innan vi drog hem till oss. 

Det var andra gånger för mig på shotluckan men det måste absolut bli fler gånger. 
Att bli serverad sin shot i en spruta är ju en upplevelse ;) 

Hemma hos oss spelade vi ett konstigt spel vi fick i julklapp och pratade en massa. Vi skrattade och skämtade med varandra. Klockan blev mer än vi trodde och jag och Simon kom inte i säng fören närmare 4.30 på morgonen. 

Hade jag ett bra firande? Ja! 
Det blev mer firande under helgen med det tar jag en annan gång. Jag är fortfarande dunderförkyld sen förra veckan och behöver mycket sömn. Nu är klockan mycket och jag behöver vila ;) 

Anonym

Snälla! Man är inte smittfri bara för att man proppar i sig medicin. Tänk på din omgivning.

Svar: Läser du inte hela inlägget? Där skriver jag att jag tänkte på mina arbetskollegor och stannade hemma. En förkylning kan man dock inte stanna hemma för, då blir man ju hemma hela vintern...
Janelle

Janelle

Och att jag gick ut på fredagen fast att jag var sjuk visste mina vänner om. Resten klarar sig, det var precis i slutet av min febergrej och jag var pigg som en mört. Då smittas jag inte lika lätt och därför kände jag att jag hade rätt att gå ut och fira min egna födelsedag :)